Szilvivel együtt végeztem a coaching tanfolyamot. Akkor én már oldásokat végeztem állatoknál és embereknél, és mindig rácsodálkoztam, hogy mindez működik. Láttam, mégis hitetlenkedtem. Nem értettem, honnan van ez az erős kétely bennem. Nagyon sok sérülést oldottam fel magamban, de a kételyhez nem sikerült hozzáférnem. Honnan ezek a félelmek? Mostani életemben nem történtek olyan dolgok, amelyek ekkora traumát generálnának.

Szilvi azonnal ráérzett a probléma gyökerére. Nálam több kell a coachingnál. Mint utólag kiderült, egy leszakadt lélekrész visszaintegrálására volt szükség. Rövid időn belül behívta a probléma megoldásához szükséges gyógyító energiákat úgy, hogy egymástól 200 km távolságban voltunk, és telefonon keresztül kommunikáltunk.

Nagyon kíváncsi voltam, hogyan dolgozik így. A bevezető részénél egy kicsit elbizonytalanodtam, nem tudtam, hogy történik-e bármi is. Ezután gyönyörű hangon rázendített egy egyszerű, gyönyörű dalra, amelyre a lelkem azonnal ráhangolódott, összekapcsolódott vele.

A dal szövege szerepel a Gyémántcsiszoló című könyvében. Amikor régebben olvastam, akkor nem tulajdonítottam neki jelentőséget, most viszont elementáris erővel tört fel a lelkem mélyéről a felismerés.

A meditáció végén Szilvi elmagyarázta, hogy mi történt, milyen energiák jelentek meg, mi volt a szerepük, s ezek az energiák az éjszaka folyamán még dolgoznak bennem.

Reggel kipihenve ébredtem fel, tiszta légutakkal, ami eddig nem volt jellemző. Ráadásul eddig azt hittem, hogy rossz fekhelyeken alszom, mivel egyik ágy sem volt kényelmes soha. Most viszont a tegnapi kényelmetlen ágy a világ legkényelmesebb fekhelyévé változott. Az oldás annyira intenzív volt, hogy közel 12 órán át aludtam egyhuzamban. Másnapra az addig gyulladt bölcsességfogamról is lement a gyulladás.

Ezek voltak az azonnal érezhető, fizikai változások. A lelki változások pedig most zajlanak.

Ez volt életem eddigi legerősebb oldása. Hálásan köszönöm Szilvinek, hogy levezette.