Megjegyzés: Ez nem coaching folyamat volt, hanem még évekkel ezelőtt egy energetikai oldás, és nem az otthonomban zajlott. Ilyen, illetve ehhez hasonló oldások, tisztítások most a spirituális mélycoaching folyamat részét képezik, amennyiben szeretnéd. Személyes jelenlét nem szükséges, történhetnek online térben, vagy akár telefonon keresztül is, hiszen az energia mindenütt jelen van! 🙂

„Csodás Élményem

A kezelésre kicsit hitetlenkedve-mosolyogva mentem be  a szobába.  Egy gyertya égett a kisasztalkán és a laptopon meditációs zene szólt. A tetőtéri kis ablakon pedig kellemes őszi napsütés fénye áradt a szobába. Szilvi mondta, hogy ne ijedjek meg, ha néha hozzám fog érni, ez ritkán, de elő fog fordulni és elmondta, hogy milyen pontokon fog valószínűleg érinteni.

Eleinte nem hunytam le a szememet, csak figyeltem a gyertya fényét. Mindjárt az elején melegséget éreztem és felszabadult örömöt. Hamar meg is állapítottam: Ejha, ez a Szilvi tud valamit!

Hamarosan azonban, a békés örömteli állapotomat egy megmagyarázhatatlan mély szomorúság váltotta fel, amit aztán egy csendes röpke sírás kísért, melyet igyekeztem elfojtani. Ezután folyamatosan éreztem a szívemnél, közel a mellkasom közepéhez, hogy fáj hol jobban, hol kevésbé. Nem is értettem, hogy a melegség, öröm után, miből eredt ez a mély fájdalom.  Ezt a fájdalmat Szilvi szüntette meg, mikor a fájdalom pontját nyomva finoman érintette többször a kezével. Aztán egy idő után behunytam a szememet és folyton azt éreztem, hogy az ég felé repülök fel egyre magasabbra  és határtalanul boldognak és szabadnak éreztem magamat. A táj váltakozott, sokszor láttam a fák lombját is felülnézetből. Egy-egy pillanatra társam is volt, akkor láttam magunkat kívülről, de nem emberek voltunk, hanem meseszerű lények, mint ahogy a filmekben pl. a szellőt megszemélyesítik vagy mintha lebegő tejszínű, kartalan, test nélküli fátyolszerű lények lennénk.

Egy pillanatra el is gondolkodtam magamban, hogy ez milyen érdekes, hiszen úszni és lebegni a vízben imádok, mégsem ez az érzés tölt most be. Ekkor próbáltam úgymond tudatosan ezt az élményt előhozni, de mégis a repülés, szárnyalás kép- és érzésvilága jött elő, sőt egy pillanatra még az is eszembe jutott, hogy talán a kis cinege madár életérzése volt ilyen, akit szegénykét  nemrég a télikertünk előtti teraszon találtam halva és nagyon sajnáltam, hogy ez a kismadár a teraszüvegünk miatt halt meg, és igyekeztem szépen eltemetni tiszteletem és csodálatom jeléül. Szóval ekkor egy röpke villanásra azt is láttam, hogy a teraszunkról felrepül ez a szép kismadár és én bentről figyelem ezt a csodát. Azt újra-újra repültem, néha-néha ugyan érzékeltem a külvilágot, de aztán mindig hamar sikerült ellazulnom.  Végig szabadnak és mérhetetlenül boldognak éreztem magam. Ebben az állapotban egyszer csak hallottam édesapám hangját (3 éve halt meg): Mintha az egész világot betöltötte volna a hangja: SZERETLEK KISLÁNYOM!

Azt hiszem többször egymás után hallottam, de nem láttam őt!

A kezelés végén azt éreztem, mintha lehunyt szemem előtt két fa vagy bokor apró leveles ágai egy szívformát rajzolnának homályosan, majd megjelent szemem  előtt egy papír piros szív. Mondtam is magamban: Na Emmi, megint előjött a gyermeki Éned, aztán a szív kezdett átváltozni egy fényes üveg vagy drágakő gyönyörű domború szívvé és vége is lett a kezelésnek!

Szilvi azt mondta: Az elején nagy feketeséget érzett a szívem körül, vagyis, hogy valami gyász végén vagyok, ami még nem múlt el, valamint erős férfi energiát érzett, ami egyszer csak átváltott mérhetetlenül lágy női energiává, s ez végigkísérte az egész kezelést. Érdekes, hogy elmondása szerint a karjait folyton szárnyaló mozdulatokra késztette „valami” a kezelésem alatt. Én csak ezután meséltem el neki, hogy mennyit repültem-szárnyaltam az alatt az idő alatt.

Emmi