“Alapmű.”

H.K., Veszprém

***

“Egyszerűen fantasztikus… Annyira szépen, finoman, misztikusan fogalmazol, hogy öröm olvasni!!! Arról nem is beszélve hogy mennyire igaz amit írsz …..”

Bea, Mosonmagyaróvár

***

“Kedves Szilvi!
Hálás köszönet, hogy megírtad ezt a könyvet. Mint tudni semmi nem történik véletlenül.
Nos én soha nem hallottam az “Aranytükörről” viszont egy üzlet polcán a kezembe akadt, hozzá ragadt a kezemhez és azt éreztem vinnem kell, hát megvettem.
Vasárnap este elkezdtem olvasni, a történetben a válásig nagyon nehéz volt az olvasása, könnyeim záporoztak, felszaggatta bennem a mélyre ásott sérelmek sebeit. Viszont ezzel egy erős oldás beindult. Gyógyító kód volt számomra. Úgy érzem sikerült az elengedés és a megbocsátás… A könyv hátralévő részét már pillanatok alatt kiolvastam, sőt egyszerűen nem bírtam letenni, ez volt az i-re a pont.
Hálás vagyok érte, hogy segítettél ezzel az írásoddal nekem és még nagyon sok nőnek.
Legyenek gyönyörű napjaid!
Szeretettel!”

K.E.

***

“Szembe nézni önmagunkkal, felismerni az összefüggéseket, hogy mi, miért úgy történt az Életünkben ahogyan azt megéltük, és a fájdalmakban, félelmekben meglátni a fejlődés lehetőségét, no, ez nem egy egyszerű feladat. Az Aranytükör kedves, őszinte, mély, humoros és néhol pikáns részeivel bátran vállalja fel ezt az utat. Kata küzdelmei a férfiakkal, önmagával és a vágy, hogy rátaláljon a boldogságra ismerős gondolat lehet bármely nőnek. Ez a könyv, amit most a kezedben tartasz kedves olvasó, egy érzelmekkel és fordulatokkal teli igaz történet, amelyben egy nő, Nővé, és a gondolat, a vágy valósággá válik.”

S. Kállai Szilvia, újságíró, Budapest

***

“Csak olvastam, olvastam… ámultam és bámultam. Basszus! Mintha rólam szólna a történet, csak más helyszínekkel. Most épp folyik a könnyem, csak azt nem tudom, mitől. Reggel óta nem bírom letenni.

Tetszik, és jó dolognak tartom, hogy néhány helyen humorral oldod a feszültséget, és ezeket jó helyekre biggyeszted.

Maga a könyv jó és gördülékeny. Jó olvasni, és közben sokat tanultam Tőled. De így nem lehet vége… :-)”

Erika, 50 éves, Dombóvár

***

„Elgondolkodtató és nagyon meglepő, milyen nyíltan és őszintén beszél a depresszióról, szexualitásról és az emberi kapcsolatokról.”

Zita, 38 éves, Veszprém

***

„Elsősorban azért tetszett nekem ez a könyv, mert bemutatja, hogy nem én vagyok a szerencsétlen, aki idiótákat vonz, amit ugye gyakran mondunk, hanem rávilágít arra, hogy minden párkapcsolat egy tükör arra, hogy hol is tartok most az életemben, mennyire értékelem magam. Izgalmas olvasni, hogy az egyes kapcsolatokból mit tanulok, hogyan jutok mindig előre, vagy követem el újra és újra ugyanazt a hibát. Szórakoztató sokszor a könyv párkapcsolatain szembesülni azzal: Jé ezt én is megtapasztaltam, velem is ugyanez történt.”

Gyöngyi, 42 éves, Veszprém

***

„Egy év kihagyás után ismét egy könyv került a kezembe, amit úgy ajánlott valaki nekem. Gondoltam ezt sem fogom elolvasni, ahogy mostanában semmit sem mert valahogy nem ment az olvasás. Meglepetésemre minden szabadidőmben ezt olvastam 3 napig. Közben úgy ereztem mintha Kata és én szinte egyek lennénk, legalábbis a szenvedéseink és az eddigi tapasztalataink a férfiakkal. Azt éreztem van meg egy olyan nő, aki érzi, amit én, és nem vagyok egyedül ezzel. Olvasás közben szétcincált a könyv, még sírtam is a munkahelyemen, ahogy Kata tette, és nem értettem, mi történik velem.

Erőt kaptam, azt éreztem, újra élek, mikor olvasom ezt a könyvet. Nagyon hálás vagyok érte Szilvinek, hogy megírta az érzéseit és fájdalmait ilyen őszintén, és hogy a női minősége befogadásának nehézségeit papírra vettette, és azonosulhattam vele. Azáltal, hogy tudtam igaz történet, nem csak egy kitalált mese, még mélyebben hasított szívembe a könyv minden egyes sora, és lökött meg az úton hogy végre teljes egészében megtanulhassam élni a női minőségemet, és megmerjem azt mutatni másoknak is büszkén.

Azt hittem:” Mit tud mutatni nekem egy Veszprémben élő hölgy könyve, ha Osho és Tolle sem érintett meg igazán. Erre aztán nem számítottam, hogy darabjaimra szed ez a könyv.

F.G., Veszprém

Ha felkeltette az érdeklődésedet a könyv, EZEN a linken megtalálod a rendeléssel kapcsolatos információkat.