Tündérpihe kedves Barátai!

 

Jó hírrel szolgálok Nektek! Tündérpihe története mellé, vagy utólag is rendelhettek általam a mesekönyv illusztrációi alapján készített kézműves termékeket. Jelenleg az alábbi ajándékok közül tudtok választani:

1.) Tündérpihe választható kép, 30*40 cm-es keretre feszített vászonra festve, FOSZFORESZKÁLÓ kivitelben, egyedi azonosítóval ellátva: 9.900 Ft (kivéve a pókhálós kép, az dupla ennyi a “macera felár” miatt 😁).

Bögre: 2.000 Ft/db ( jobb – vagy balkezes kivitelen kérhető! )

.                                                                .  
Préselt fa képkeret álló vagy fekvő kivitelben, akár névre szólóan is: 4.000 Ft (22*17 cm, kb. 11*16 cm kép fér bele). Ugyanez a keret FOSZFORESZKÁLÓ kivitelben: 5.000 Ft (Hamarosan lesz olcsóbb, papír /vastag, erős karton/ alapú is).


Puzzle választott képpel (A5 méret, 80 darabos) : 2.500 Ft

.                                                   .   

Mivel a termékeket csak megrendelésre készítem el, ezért szükséges előre fizetni! A várható szállítási időt a már beérkezett rendelések függvényében tudom jelezni. Ezt a megrendelés folyamán, még a fizetés előtt pontosítjuk! 🙂  Veszprémben ingyenes átvétel lehetséges, más településekre a postaköltség összege a választott termék(ek)től függ, amit megrendelés folyamata során, még a fizetés előtt tudok jelezni (a csomag súlyának és méretének a függvénye 🙂 )

Szeretettel várom a kérdéseket és a megrendeléseket a neszimesek@gmail.com címen!

Szilvi