Az Aranytükör főszereplője, Kata, a párkapcsolati veszteségek tudatos feldolgozásáról szerzett tapasztalatait átadja tanítványainak. Vica, Mona és Kriszta mindannyian megtapasztalták már a legnehezebb párkapcsolati helyzeteket, és az Aranytükör segítségével eljutottak arra a pontra, ahol az Élet nyomása az egyszerű szénből, a „hétköznapi” nő állapotból őket is gyémánttá préselte. Ám a nyers gyémántot mindig csiszolni kell ahhoz, hogy valóban értékes legyen. Kata segítségével a lányok lépésről-lépésre szabadulnak meg a párkapcsolati játszmáiktól, és az azok hátterében álló, boldogságukat korlátozó, tudatalattiban betárolt sérülésektől, hogy valóban tiszta fénnyel tündökölhessenek.

A képen a Gyémántcsiszoló című regény letisztult, egyszerű borítója látható, természetesen fehér alapon egy gyönyörű gyémánttal

A Gyémántcsiszoló:

  • Komplex lélekterápián vezet végig érdekes, olvasmányos formában.
  • Lépésről-lépésre tárja fel előtted, mennyi tudat alatti sérülés akadályozta a boldogságodat.
  • Fontos felismerésekhez vezet el mind önmagaddal, mind a párkapcsolatoddal mind pedig az Élet működésével kapcsolatban.
  • Rávilágít a szüleidtől örökölt viselkedésmintáidra, és megmutatja, hol keresd a további blokkokat.
  • A hozzá tartozó ingyen letölthető meditációkkal és munkafüzettel segít, hogy te magad begyógyíthasd a feltárt léleksebeket!
  • Pszichológus és Hellinger-családállító terapeuta ajánlásával!

 

Ezt mondják a szakértők:

“Csodás nagyon amit írsz! Csodás amit teszel!!!” Sz. Erika, pszichológus

“Nagyon jól egymásra fűzted a történet szálait, mint a gyöngysoron a gyöngyöket. Tartalmilag, szakmailag, spirituálisan (ami nekem mindig azt jelenti, hogy őszintének lenni magunkhoz ) helytálló a könyv minden része. ” Sz. Gyöngyi, Hellinger családállító terapeuta

A Gyémántcsiszoló olvasása közben az érdekes történet szálai közé fűzött tanítások segítségével könnyedén ráismerhetsz a saját párkapcsolati problémáid hátterében álló tudat alatti blokkokra, a kiegészítő, ingyen letölthető MUNKAFÜZET, illetve a Gyógyító Szerelem YouTube csatornára felkerült meditációk segítségével pedig mélyreható gyógyulást tudsz véghezvinni a saját életedben.

A regény alapjául valós események és felismerések szolgálnak, a kerettörténet és a karakterek azonban a fantázia szüleményei.

A regényről bővebb szakértői és olvasói véleményeket ITT olvashatsz. Néhány gondolatot kiemeltem a könyvből, hogy megismerkedhess vele. IDE KATTINTVA tudsz beleolvasni a regény részleteibe. Személyes ajánlómban pedig egy titkot osztok meg veled az alkotás folyamatáról. 🙂

A Gyémántcsiszolóra, csakúgy, mint a többi írásaimra, 100% elégedettségi garanciát vállalok! Részletekért kattints a képre!

Ha tetszik, akkor a naplanya.konyvek@gmail.com címre küldött e-mailben meg tudod rendelni.  A rendeléssel kapcsolatos további információkat EZEN a linken találsz. Rendelés előtt érdemes lehet a ARANYTÜKÖRbe, és a GYÓGYÍTÓ SZERELEMbe is belekukkantani, hátha egyben kéred az egészet! Úgy nem csupán a könyvek olcsóbbak, de nem kell duplán/triplán postaköltséget fizetni. 😉