Voltál már valaha szerelmes az Életben? Megtapasztaltad a legnagyobb magasságot, és a legnagyobb mélységet, amit ez az érzés adhat Neked? Előfordult már veled, hogy fájdalmak, csalódások után hosszabb-rövidebb időre bezártad a szíved? Szeretted volna tudni, hogy miért történik mindez Veled?

A “Gyógyító Szerelem” című trilógiát személyes tapasztalatok és felismerések alapján, regényes, szórakoztató formában írtam meg, azért, hogy NEKED segíthessek, és a saját belső utazásod könnyebb legyen! Segítek egy újfajta szemléletet kialakítani a párkapcsolati konfliktusokról, megkeressük együtt a tudatalattidban eltárolt nagyobb elakadásokat, amely miatt hasonló helyzeteket és partnereket vonzol be. A második kötethez tartozó ajándék munkafüzettel és meditációkkal segítek is oldani ezeket a blokkokat. Végül pedig új megvilágításba helyezem azt a nehéz helyzetet, amikor belép egy harmadik a képbe. Mindezeket úgy, hogy beleolvadsz a történetbe, és úgy érzed, mintha a sajátod lenne (legalábbis rengetegen írták ezt visszajelzésként nekem 🙂 )

Ha érdekelnek a regények akkor az egyes kötetek leírásához kattints a képekre, vagy görgess tovább! A trilógia KÖNYVBEMUTATÓján készült felvételt is érdemes megnézned, illetve “Hogyan gyógyított a szerelem a valóságban” címmel videósorozatot is indítottam, amelyben a trilógia hátterében álló valós eseményekről mesélek neked!

x

 

A trilógia első kötete az ARANYTÜKÖR, melynek segítségével választ kaphatsz a párkapcsolati veszteségekkel kapcsolatos kérdéseidre. Ismered az érzést: “Miért történik ez velem?” “Miért ismétlődik mindig minden?” “Miért egyforma minden férfi?” “Miért mindenki csak a testemet akarja?” Ezeket a kérdéseket én is ezerszer feltettem magamnak. Aztán figyeltem. Befelé, a lelkemre. Addig figyeltem, amíg megértettem a válaszokat. A regényt ezek a válaszok alapján írtam meg, azzal a céllal, hogy Neked segítsek, ha éppen nehéz párkapcsolati helyzetben vagy, vagy most gyógyítod a szíved.

A sorozat második kötete a GYÉMÁNTCSISZOLÓ , mely a párkapcsolati játszmákról, az azok mögött álló tudat alatti blokkokról, és a feloldásukhoz vezető útról szól.

A GYÓGYÍTÓ SZERELEM a trilógia harmadik, azonos című kötete. Témája a szerelemben elkövethető legnagyobb “árulás”, a megcsalás. Hogyan gyógyíthat a fájdalom? Milyen titkokat tárhat fel a Lelked, ha túllépsz a korlátaidon, és nem a másikat hibáztatod a történtekért? Milyen léleksebek húzódnak meg a mélyben? És mi történik, ha megtisztítod és begyógyítod őket? Hogyan válhatsz épp a fájdalom által sebezhetetlené? Mit jelent a valódi megbocsátás, és hogyan tud ez téged elvezetni a feltétel nélküli szeretet állapotába?

A könyvcímekre kattintva a Gyógyító Szerelem Trilógia valamennyi kötetéből olvashatsz részleteket, illetve olvasói véleményeket.

A regénytrilógiára 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Erről és a rendelés menetéről ITT találsz információt.

Ha szeretnél a párkapcsolatok tudatos megélésével kapcsolatosan tanulni, fejlődni, csatlakozz bátran a facebookon a Gyógyító Szerelem csoportba, ahol lehetőség van kérdezni és véleményt nyilvánítani. A Gyógyító Szerelem YouTube csatornáján a trilógiával kapcsolatos videók mellett meditációkat és verseket is találhatsz.