Hogyan képes a szerelem a Lélek legmélyebb rétegeiben található sebeket is begyógyítani? Gyakran nem úgy, ahogy azt várnánk. A trilógia harmadik, befejező részének főszereplőjévé ezúttal Vica válik, aki a legnehezebb párkapcsolati tanítást kapja feladatul az Élettől.

A képen a Gyógyító Szerelem című regény borítója látható egy boldog, önmagában kiteljesedett nővel.

Lehet-e tiszta lappal folytatni egy kapcsolatot, ha az egyik fél visszaél a bizalommal, és párhuzamos szerelmet él meg? Meg lehet bocsátani a hazugságokat és a fájdalmat?

Vica fantasztikus segítséget kap mindehhez. Barátnője és mestere, Kata,  valamint a saját Belső Hangja mindent megtesznek, hogy a lány felismerje a fájdalmak mögött rejlő ajándékot, kitisztítsa a szíve mélyén elfedett régi sebeket, és eljusson abba a feltétel nélküli állapotba, ahol nem csupán megérti, de meg is éli, hogy minden és mindenki egy.

A regény alapjául valós események és felismerések szolgálnak.

A Gyógyító Szerelemre, csakúgy, mint a többi írásaimra, 100% elégedettségi garanciát vállalok! Részletekért kattints a képre!

Ha tetszik, akkor a naplanya.konyvek@gmail.com címre küldött e-mailben meg tudod rendelni.  A rendeléssel kapcsolatos további információkat EZEN a linken találsz. Rendelés előtt érdemes lehet a GYÉMÁNTCSISZOLÓba, és az ARANYTÜKÖRbe is belekukkantani, hátha egyben kéred az egészet! Úgy nem csupán a könyvek olcsóbbak, de nem kell duplán/triplán postaköltséget fizetni. 😉

Olvasói véleményekért kattints IDE. A Gyógyító Szerelembe pedig ITT tudsz beleolvasni, a személyes ajánlómat pedig IDE KATTINTVA érheted el. 🙂

Szeretettel:

Szilvi 🙂