„Drága Szilvi! Köszönöm neked ezt a fantasztikus könyvet! Pörgő, változatos, olyan, mint a mai életünk. Alig lehetett letenni, mert átvitt egy másik világba, a szereplőid világába és én is éltem az ő életüket, ami egyes részleteiben hasonlított az enyémre, másban pedig nem. Örülök, hogy belekerült a világokon átívelő szerelem motívuma is, ezek szerint nem csak én érzem így. Mindenki teszi a dolgát, néha küzd az életben, máskor sikeres, de mindent áthat életünk legfontosabb érzése: a Szerelem.”

Elvira, 60 éves, Szombathely

 

„Nagyon tetszett a könyved. Nagyon jól kifejezi a cím azt, amiről ez a regény szól. Hányszor történt velem is, hogy csak szenvedtem egy kapcsolatban, több fájdalmat okozott, mint örömet és mégis benne maradtam. Nem értettem mivel érdemeltem ki, hogy így bántson. Ez a regény végig vezet a szenvedésen át a feloldozásig. Bemutatja, hogy nem feltétlenül rossz, aki a bánatot okozza, hanem ő is vergődik. És ahhoz hogy tovább tudjunk lépni az életünk egy-egy szakaszán bizony, kellenek a pofonok is. A versek nagyon szívbe markolóak, nagyon megérintettek, a képek különlegessé teszik a művet.

Éjszakába nyúlóan olvastam, nem tudtam letenni, amíg be nem fejeztem.”

Gyöngyi, 44 éves, Veszprém

 

„ Jó látni más életutat is, bepillantani mások életébe, látni más hogyan dönt bizonyos helyzetekben. És mindezt pörgősen, olvasmányosan, humorosan!”

Erika, 51 éves, Dombóvár

Ha tetszik a regény, RENDELD MEG most, vagy nézz körbe előbb a további KÖNYVEIM között!