Megtapasztaltad már, milyen érzés, amikor kiderül, hogy az az ember, akit mindenkinél jobban szeretsz, becsap téged? Érezted már, ahogy valami különös, csípős vegyület elárasztja a sejtjeidet, fel egészen a torkodig, aztán még feljebb, hogy a szemeiden át törjön ki belőled?

Azt hiszem, hogy napjainkban a nők többsége (de az is lehet, hogy a férfiak jelentős része is), átélte már a megcsalatás nehéz, bizalom- és önbizalomölő megtapasztalását.

Ez a történet azért született meg, hogy Neked segítsen feldolgozni azt a fájdalmat, amivel egy ilyen helyzetben szembe kell nézned.

Nekem abban a végtelen szerencsében volt részem, hogy az Élet szorosan a kezemet fogva vezetett át ezen a megtapasztaláson, új, sose látott nézőpontokat megvilágítva.  Olyan dolgokat tanulhattam meg elsősorban Önmagamról, melyeket csak így láthattam meg.

A történtek feldolgozása a megértésen, elfogadáson és megbocsátáson át elvezetett a Feltétel Nélküli Szeretet megéléséhez.

Megtisztelsz vele, ha elkísérhetlek a saját belső utadon, és segíthetek más szemmel nézni az Életet.

Ha szeretnél több információt a könyvről, akkor olvass bele, vagy nézd meg mit mesélek róla a YouTube csatornámon. Ha pedig tetszik, akkor a rendelésről ITT találsz információt.

Végtelen szeretettel:

Szilvi 🙂