“Nagyon tetszett a mese, szívet melengető volt olvasni Pihe kalandjait. Jó szívvel ajánlom minden kis tündérnek és táncospalántának ezt a bátorságról, barátságról, becsületességről, szeretetről szóló tündérmesét, mely csodás képeken elevenedik meg!”

Turós-Máté Kinga, táncművész, táncpedagógus, a Kék Madár Táncműhely vezetője,
négy gyermekes családanya 

***

“Az volt a legjobb, hogy ha behunytam a szemem, teljesen én voltam a kis tündér. Imádtam repülni. Kár, hogy a kislányról nem írtak többet, de én őt egy nagyon jó embernek képzelem, mert láthatta a tündért. A csigusz nagyon vicces. Amióta olvastuk ezeket a meséket, próbálok figyelni én is a belső hangomra, és ez tegnap az udvaron nagyon segített. Egy kislányt bántottak igazságtalanul a többiek. Én nem vagyok a barátja, igazából senki sem, mert nagyon undok. De a belső hang azt mondta, hogy akármilyen is, igazságtalanul nem szabad bántani senkit sem, így hát megvédtem. Ja, és anyukám is tanulhat ebből a meséből. A kis tündér szülei is engedték, hogy úgy éljen, ahogyan szeretne.”

Z., 10 éves 🙂

***

A könyv jól olvasható, sokat kuncogtunk, főleg  csigusz leírásán. A fejezetek hossza ideális, teljesen leköti egy tíz éves figyelmét. A történet jó, könnyen el tudjuk képzelni a helyszíneket és a cselekményt.

Bea, Z. anyukája

***

Tündérpihe története egy csodálatos mese, tele aranyos szereplőkkel és varázslatos gondolatokkal, érzésekkel, megoldásokkal.  Kislányomnak nagyon tetszett, biztos, hogy még sokszor el fogjuk olvasni. 🙂 Néha úgy ébresztem őt reggel, hogy “Tündérpihe, ébresztő!” 🙂 Olyan kedves név és nagyon kedves mese! Biztos, hogy fejleszti az érzelmi intelligenciát!

Bori, két gyermekes anyuka

***

Ha tetszik a mese, rendeld meg most ELŐRENDELÉSI KEDVEZMÉNNYEL!