Túl vagy már számtalan szerelmi csalódáson? Elváltál, vagy lehúzó párkapcsolatban élsz? Régóta egyedül vagy, vagy csak futó kalandokkal kínál meg az Élet? Már-már feladod a reményt, hogy a Szerelem rád talál? Esetleg működik a magánéleted, mégsem érzed igazán nőnek magad?

Akkor a

“Gyógyító Szerelem” trilógiát NEKED írtam meg!

A három regényben  megtörtént szerelmi “csalódásokat” dolgozok fel, és általuk segítek Neked abban, hogy más nézőpontokból tekints a saját “kudarcaidra”! A történeteket fiktív, kitalált környezetbe és élethelyzetekbe helyezem, de a felismerések valódiak, ezáltal Téged is arra inspirálnak, hogy találd meg és vond le azokat a következtetéseket, melyek egy kiteljesedettebb Éned felé vezetnek!

Regénytrilógia

A “Gyógyító Szerelem” trilógia neked való, ha:

  • szeretnéd tudni, miért vonzol hasonló férfiakat és hasonló Élethelyzeteket,
  • rájöttél, hogy az, ahogy eddig gondolkodtál magadról, a férfiakról vagy a szerelemről, nem vezetett el oda, ahová menni szeretnél,
  • készen állsz bepillantani a Lelked legmélyebb zugaiba, olyan helyekre, amik eddig rejtve voltak előled,
  • hajlandó vagy megdolgozni azért, hogy önmagaddal békébe kerülhess, megtanuld szeretni és elfogadni magad, mert már tudod, hogy kint csak akkor jelenik meg a Szerelem, ha bent magadban is megleled,
  • nem vagy hajlandó feladni a reményt, hogy megtaláld a boldogságodat!

 

KATTINTS A LINKEKRE A RÉSZLETES KÖNYVISMERTETŐKÉRT!

Az első kötet, az “Aranytükör” arról szól, hogyan tudunk jól belenézni a párkapcsolatunk által mutatott tükörbe, és ezáltal megtalálni a sérüléseket, gyógyítandó területeket a saját lelkünkben.

A második kötet, a “Gyémántcsiszoló” megmutatja, melyek lehetnek a lelkünk legmélyebb sebei, és végigvezet az öngyógyítás folyamatán. A könyvhöz meditációk és ingyenesen letölthető munkafüzet is tartozik.

A harmadik kötet, a “Gyógyító Szerelem” az egyik legnagyobb párkapcsolati “pofon”, a megcsalatás által vezet a magasabb nézőpontokhoz, és az önmagunkra való tisztább rálátáshoz.

 

A regénytrilógia másokkal már megtette, így

képes arra, hogy a TE szerelmi életedet is megváltoztassa,

és emelje egy magasabb szintre!

 

Akik már olvasták, így írtak róla:

  • “Alapmű!”
  • “Gyógyító kód volt számomra!”
  • “Egyszerűen fantasztikus!”
  • “Mintha rólam szólna!”
  • “Erőt kaptam, azt éreztem, újra élek, mikor olvasom ezt a könyvet.”

Ezek bizony részletek az olvasóimtól kapott levelekből! Ha TE is szeretnél ebből a gyógyulásból részesülni, akkor van  egy jó hírem!

A NŐNAPI AKCIÓ keretében február 22. és március 8. között rendeld meg együtt az “Aranytükör”, a “Gyémántcsiszoló” és a “Gyógyító Szerelem” című regényeimet papír alapon 10% kedvezménnyel, összesen 7.000 Ft + postaköltségért, és ajándékba kapsz egy válogatást a női és szerelmes verseimből , és a “Megnyílás” című, női energiákat gyógyító festményem letölthető változatát is megkapod, amelyek további segítséget nyújthatnak neked!

Ez az ajánlat utoljára érhető el, mert az “Aranytükör” hamarosan el fog fogyni, és ezt követően már csak e-könyvként lehet majd megvásárolni!

Rendeled meg a teljes trilógiát az

info@nemethszilvia.hu

címre küldött e-mailben, és kezdd el begyógyítani a sebeket a Lelkeden!

Ha pedig úgy érzed, hogy mélyebb segítségre lenne szükséged, akkor jelentkezz egy INGYENES 30 perces konzultációra, és nézzük meg, hogy egy mentorfolyamattal tudok-e segíteni kimászni a gödörből és megtalálni a kincseket a lelkedben!

 

Szeretettel:

Én  Szilvi 🙂