fbpx

Boldogságkereső vagyok, akár csak te. A különbség csupán annyi, hogy én már jóval több lépést tettem az úton. Megismertem a buktatóit, megfutottam a plusz köreimet. Coaching és mediáció alapú módszereimmel “életvezetési tanácsadó”-ként készen állok arra, hogy segítselek abban, hogy te a könnyebb és rövidebb úton juss el a célodhoz!

Szeretettel köszöntelek a honlapomon! Németh Szilvia life coach, mediátor, író és “életvezetési tanácsadó” vagyok.

Azért írom idézőjelben ezt a kifejezést, mert  valójában nem adok tanácsot. Kérdezek, tapasztalatokat osztok meg, spirituális tanításokat adok át és és ablakot nyitok az új lehetőségekre, hogy TE megtaláld közöttük a számodra legmegfelelőbbet!

Németh Szilvia

 

Amit röviden érdemes tudni rólam: Pályafutásomat környezetmérnökként kezdtem, majd diplomát diplomára halmoztam. Aztán az Élet egy magánéleti töréssel jelezte, hogy más utat szán nekem. Kétéves kisfiammal maradtam egyedül a válásunk után, és választottam egy új irányt a jövőmnek.

A házasságom és a későbbi párkapcsolataim rengeteget tanítottak nekem. Önmagamról, az Életről, és arról, hogy mennyi mindennel akadályozzuk a saját boldogságunkat. Tapasztalataimat a KÖNYVEIMben osztottam meg. Később life coach és mediátor végzettséget is szereztem, hogy valódi szakemberként segíthessem a hozzám fordulókat.

Az elmúlt másfél évtizedben folyamatosan ismertem meg és gyógyítottam magamat. Olyan nehéz élethelyzeteken mentem át és olyan mély lelki sérüléseket oldottam fel, amelyre mind ez idáig csak kevesen voltak képesek. Csak és kizárólag így válhattam hiteles segítővé.

Gyógyító Szerelem trilógia

Íróként fontos számomra, hogy izgalmas, olvasmányos formában olyan felismerésekhez vezesselek el, melyek képesek gyökeresen megváltoztatni az önmagadról alkotott képedet, és ezzel együtt az életedet.

Egyéni vagy páros “életvezetési tanácsadásaim”-on a life coachok és a mediátorok eszköztárát ötvözöm a személyes tapasztalataimmal, örök érvényű spirituális tanításokkal, majd mediTációban az érkező energiák és hangrezgések segítségével oldjuk a problémák hátterében álló lelki blokkokat. Így gyorsan és hatékonyan érhetünk el tartós, hosszú távú eredményeket és mélyre ható változásokat az Életedben!

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor nézz körül a honlapomon! Ismerd meg a KÖNYVEIM-et, a COACHING alapú egyéni mentorprogramjaimat, és a MEDIÁCIÓ alapú páros életvezetési mentorálás lehetőségét! Kérj e-mailben  időpontot egy INGYENES, kb  30 perces online konzultációra, ahol felteheted a kérdéseidet!