Mi a mediáció?

A mediáció szó „közvetítést” jelent egy vagy több, egymással konfliktusban álló fél között. Éppen ezért szokták konfliktuskezelésnek vagy permegelőzésnek is nevezni. A szemben álló felek közé belép egy harmadik, semleges személy (vagy szervezet), a mediátor vagy közvetítő, és segít a konfliktushelyzet feloldásában. Meglátásom szerint azonban nem csak a már megjelent konfliktus esetén, hanem a konfliktus lehetőségét magában hordozó helyzetekben (pl. esküvő előtt, különösképpen, ha vannak előző kapcsolatból származó gyerekek), mintegy megelőzésként is érdemes lehet mediátor segítségét igénybe venni.

A mediáció a jogi útnál sokkal előnyösebb módszer:

 • célirányos, hatékony folyamat
 • sokkal rövidebb időt igényel, mint a jogi procedúra
 • emiatt sokkal-sokkal költséghatékonyabb
 • empatikusabb, mindkét fél érdekeit egyformán szem előtt tartja
 • törekszik a pozitív-pozitív megoldás megtalálására
Mediáció a nyertes-nyertes megoldásért
Kép forrása:  Niek Verlaan from Pixabay

Hogyan dolgozok én?

Akárcsak coach-ként, mediátorként is hiszem, hogy a módszer csodálatos, és sokaknál remekül működik. Azonban számos esetben szükség lehet arra, hogy a felszíni folyamatok megváltoztatása mellett mélyebbre ássunk, és a tudatalattiban tárolt programokat is felülírjuk a valódi, hatékony és tartós változás érdekében.

Ezért kidolgoztam a spirituális párkapcsolati mediációs programomat, amelyben a mediáció és a coaching eszközeivel feltárjuk a kapcsolat kritikus pontjait, majd különböző önismereti és spirituális technikákkal (pl mediTáció, belső utazás, médiumi üzenetek, hangrezgések stb.) tisztítjuk, oldjuk az elakadásokat, felülírjuk a tudatalatti programokat.

FONTOS TUDNI, hogy a spirituális módszereket olyan mértékben alkalmazom csak, amennyire az mindkettőtök számára elfogadható! Ennek érdekében kérlek, hogy folyamatosan kommunikáljatok velem, és jelezzétek, ha valamit nem tudtok el-/befogadni!

A spirituális párkapcsolati mediációs folyamat egyes szakaszaiban külön-külön dolgozok majd veletek, így a közös munkánk egy része párkapcsolati coaching-ként fog működni. Ha szeretnél erről többet tudni , akkor szeretettel ajánlom a COACHING menüpontot és a „Hogyan dolgozom coachként?, valamint a „Párkapcsolat” című oldalakat.

Kiknek ajánlom a mediáció alapú spirituális párkapcsolati mentorprogramot?

 • házasulandóknak esküvő előtt, hogy a múlt terhei NE nyomják rá a bélyegüket a közös jövőre
 • régi motorosoknak, akkor is, ha csak szeretnék felfrissíteni a kapcsolatot, és akkor is, ha már vannak komoly jelei ennek a szükségességének
 • menthetetlen esetekben, ha a válás/szakítás elkerülhetetlen, és a lezárást szeretnék a lehető legtisztább módon véghezvinni a tiszta, lehetőségekkel teli jövő érdekében
 • ha már elváltatok/szakítottatok, de a gyerekek miatt fontos a szükséges érintkezés minőségének javítása.

Hogyan működik a spirituális párkapcsolati mediációs program?

A folyamat egy INGYENES, kb 30 perces nulladik üléssel indul, ahol átbeszéljük a közös munkánk vázát, ívét. Ezt követően külön-külön ülésen megismerkedek mindkettőtökkel, és a ti szemszögetekből bepillantást nyerek a kapcsolatotokba! Természetesen mindenre, amiről tudomást szerzek, a titoktartási kötelezettség vonatkozik rám nézve!

Miután külön megismertelek benneteket és a jelenlegi helyzetet, egy közös alkalom következik, amelynek során kialakítjuk a jövőképet: EGYÜTT vagy KÜLÖN szeretnétek folytatni a jövőtöket.

Amennyiben kölcsönösen a közös útra voksoltok, akkor együtt feltárjuk, beazonosítjuk a kapcsolatotok kritikus pontjait, fejlesztendő területeit. Innentől pedig az út egy különös, egyedi mintázatot vesz fel, és hol közösen dolgozunk a kapcsolatotokon, hol pedig külön-külön dolgozom veletek azért, hogy az eddig cipelt terheiteket le tudjátok tenni, és a jövőben ne vigyétek be a közös életetekbe.

Mindezt addig folytatjuk, amíg mindkettőtöknél kellően feltisztulnak a tudatalatti blokkok, programok ahhoz, hogy a közösen megcélzott párkapcsolati minőséget képesek legyetek hosszú távon működtetni.

Ha pedig a párkapcsolat befejezése mellett döntötök, és külön szeretnétek folytatni, akkor a lezárás megkönnyítésén dolgozunk. Ez magában foglalja a kapcsolatotok főbb tanításainak megértését, és a közös karmátok tisztítását is!

Mi a mediáció alapú párkapcsolati mentorprogram előnye a hagyományos mediációval szemben?

 • kitisztítjuk a múlt párkapcsolati sérüléseit, és ezek nem hatnak tovább a jelenlegi kapcsolatban
 • felülírjuk a szülőktől örökölt párkapcsolati mintákat, hogy végre a saját életeteket élhessétek
 • egyénileg jobban érzitek magatokat, könnyedebb, vidámabb, harmonikusabb életet tudtok élni
 • egyéni „gyógyulásotok” hatással lesz a közös életetekre, a belső harmónia begyűrűzik a kapcsolatotokba
 • mindezen változások kihatnak életetek egyéb területeire és a környezetetekre is!

Egy vélemény a velem való közös munkáról:

“Párkapcsolati és az életem több területét befolyásoló elakadással fordultam Szilvihez. Minden alkalommal tapintatos figyelemmel, megkérdőjelezhetetlen szakértelemmel, kíméletesen, de magabiztosan vezetett belső ösvényeim összekuszálódott szálai kibogozásában. Végig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, mégis megerősített abban is, hogy képes vagyok elboldogulni a nehézségeimmel, én vagyok az, akiben ott a megoldás. Tiszta szívből ajánlom!”
Dolli

Ti milyen végeredményre számíthattok?

A spirituális párkapcsolati mediáció, mint minden párkapcsolati folyamat, természetesen kétesélyes. Ha együttes szándékotok közös úton haladni a jövőben is, és mindent megtesztek ennek érdekében, akkor a párkapcsolatotok minősége már a folyamatunk végére is jelentősen javulni fog. A fejlődés pedig hosszú távon is elkísér benneteket. Egy mély elkötelezettségen alapuló kapcsolódás alakul ki, amelyben együtt és külön-külön is folyamatosan emelkedik a rezgésetek.

Meiációval a fejlődő kapcsolatért
Kép forrása: Pixabay

Előfordulhat azonban, még a kezdeti közös iránya mutató szándék ellenére is, hogy az egyéni munka során elért pozitív változások más-más irányban hatnak bennetek, így már nem tudjátok együtt folytatni az életeteket. Ez esetben képessé váltok a békés és hálával telt búcsúra, hogy aztán teret nyissatok a megújult énetekhez illő párkapcsolat érkezésének.

További tudnivalók

A spirituális párkapcsolati mediáció alapesetben online érhető el a COACHING menüpont alatt felsorolt platformokon. A személyes találkozástól sem zárkózom el, ennek lehetőségéről külön egyeztethetünk.

Az online mediációs ülések (ahol mindketten részt vesztek) ára 5.500 Ft//megkezdett óra. Azaz kettőtöknek 11.000 Ft/megkezdett óra. Egy ülés hossza átlagosan 90-120 perc, maximálisan 180 perc (3 óra)

A külön ülések árára a COACHING menüpont alatt leírtak érvényesek.

Várlak benneteket, amennyiben szeretnétek egy tiszta, tisztelten, szereteten és együttműködésen alapuló (pár)kapcsolati helyzetet az Életetekben!

A nulladik, ingyenes alkalomhoz kérjetek időpontot az info@nemethszilvia.hu címen!