Különleges, mondhatni mesés ajándékkal szeretnéd meglepni a szeretteidet? Készíttess gyermekedről (vagy magadról!) meseportré képet!

Meseportré
Mesésen látom a világot!

Küldj egy olyan fotót, ahol a rajzon viszontlátni kívánt arc nagy felbontásban látható, és mondd meg, miként szeretnéd, ha ábrázolnám őt! Legyen tündér? Vagy kis manó? Királyfi vagy hercegkisasszony? Esetleg zombi vagy vasorrú bába? 🙂

Így lesz huncut manó egy huncut kisfiúból.

 

Még különlegesebbet szeretnél? Legyen egy Unikornis barátja? Vagy cicák legyenek körülötte?

Mesevilág
Kép forrása: saját alkotás

Álmodd meg, és én megrajzolom! A kész képet aztán digitálisan is megkapod, amit akár poszterre, puzzlere, bögrére, párnára, pólóra, stb. rá tudsz nyomtattatni! Így egyetlen képből rengeteg hasznos, szép és kreatív ajándékot tudsz készíttetni! Így a legnagyobb kincseddel, a gyermekeddel ajándékozhatod meg a teljes családot! Hidd el, nagyszülők, nagynénik, nagybácsik, keresztszülők ennél jobban nem örülnek semminek!

Szeretnéd esetleg Te magad megrajzolni a gyermeked mesés portréját? Azt hiszed, lehetetlen? Ez a szó nincs a szótáramban! Gyere el egy egyéni workshopra, és alkossuk meg együtt a varázslatot! Lépésről lépésre megtanítalak! Végtelenül egyszerű lesz, hihetetlenül élvezni fogod és eszméletlenül büszke leszel magadra! Most még el sem tudod képzelni, hogy erre is képes vagy, de én kihozom belőled a csodát!

Sőt! Arra is van lehetőség, hogy ha valamilyen életterületen elakadtál, akkor a problémádat behozva kombináljuk a meseportré készítését egy művész coaching folyamattal! Erről a linkre kattintva többet tudhatsz meg!

Ezen felül miért jó neked, ha te magad is részt veszel az alkotásban?  Olvass el egy cikket arról, hogyan hat a művészi tevékenység az agyra!

 

Akár kész meseportét szeretnél rendelni, akár belevágnál a közös alkotásba vagy egy művész coaching folyamatba, írj egyedi ajánlatért  az info@nemethszilvia.hu címre, vagy hívj a +36 20 35 888 72 számon!

És hogy honnan jött az ötlet? Egyszer régen a saját gyermekem fotóját nézve hirtelen egy fa mögül kikukucskáló manót láttam. A kép annyira a lelkembe égett, hogy megrajzoltam életem első meseportré képét. Ezt azután még egy és még egy követte, míg végül egész sok lett. Ekkor fogtam a kész meseportrékat, és egy történetet szőttem köré. Így született meg a harmadik mesekönyvem, a Mosoly Manó Meséi, melyet akár meg is rendelhetsz! Ha gondolod, nézd meg a másik két, szintén saját alkotásokkal illusztrált mesémet is, a Tündérpihe és a Titkok Erdeje, valamint az Ezüst Erdő szintén sok csodát és gyönyörű rajzokat rejtenek!

Hívj vagy írj! Várlak szeretettel!

Szilvi