Imádsz alkotni, de alig van ilyesmire időd? Életed egy vagy több területe megrekedt, és úgy érzed, hogy egy COACHING folyamat segíthet? Mit szólnál hozzá, ha kombinálnánk a kettőt egymással? A művész coaching kiváló lehetőséget biztosít erre!

Mesevilág
Kép forrása: saját alkotás

Ha már körbenéztél kicsit a honlapomon (ha még nem, akkor feltétlenül tedd meg! 🙂 ), akkor tudhatod rólam, hogy több művészeti ágban alkotok. Írok regényeket, verseket, novellákat, sőt, meséket is, amelyeket én magam illusztrálok! Ezek mellett pedig mandalákat és egyéb képeket is festek, amennyiben úgy hozza a kedvem.

A kreativitás alkotta meg az Univerzumot, az életet, és mindent, ami látható, és azt is, ami nem! Hatalmas, kiapadhatatlan erő, mely, mivel “Isten” a saját képére teremtett, ezért bennünk is ott buzog.

Kép: saját alkotás, a rajztáblámat díszítettem ki.

Hiszem, hogy a művészeteket a coachinggal kombinálva olyan potenciál birtokába jutunk, mely a legkönnyebb és legkellemesebb, legörömtelibb módon képes változást hozni az Életedbe, legyen szó akár az önmagaddal való jobb minőségű kapcsolódásról, a hivatásod megtalálásáról, vagy az Igaz Szerelem megéléséről.

A kép saját festmény, illusztráció a “Szíveden feküdtem” című versemhez

A művész coaching folyamat során minden ugyanúgy halad, mint a “sima”, általam képviselt COACHING-ban, azzal a különbséggel, hogy nem csupán a szánk, hanem a kezünk is jár az ülések során.

Milyen pluszt ad a művész coaching?

Az alkotás segítségével egy másik agyterületet is aktiválsz, a megosztott figyelem pedig oldja a görcsösséget, és az akarást. Vagy éppen a zárkózottságot és a “nem akarás”-t. Attól függően, hogy nálad melyik áll éppen fenn.

A kreatív jobb agyfélteke használta kiegyensúlyozza az elemző bal agyféltekét, ezáltal pedig könnyeddé, játékossá, örömtelivé varázsolja a folyamatot.

A művészet pozitív hatásairól például ITT olvashatsz egy jó cikket.

A művész coaching során választhatsz, hogy milyen eszközzel/technikával szeretnél dolgozni, és mit szeretnél alkotni, de arra is tudok teret biztosítani, hogy táncolj vagy “csak” nyújtózz egy jót.

A művész coaching ülések hossza a nálam megszokott 90 perc helyett 120 perc, hogy bőven legyen idő elmélyülni mind az alkotásban, mind pedig a coaching folyamatban. Ára, amely az alapanyagokat és eszközök használatát is tartalmazza, 18.000 Ft/alkalom, vagy 155.000 Ft/10 alkalom. A művész coaching kombinálható a “sima” folyamattal. Megteheted, hogy csak egy-két alkotós alkalmat illesztesz be a hagyományos ülések közé, de akár a teljes folyamat során dolgozhatunk ezen keretek között.

Szeretnéd kipróbálni? Kérj időpontot az ingyenes, kb. 30 perces “nulladik” ülésre, ahol kötelezettségek nélkül felteheted a kérdéseidet! Írj az info@nemethszilvia.hu címre, vagy hívj a +36203588872 számon, és kérj visszahívást!