Mi a különbség a nőiség és a nőiesség között? Kb. annyi, mint a cukor és a cukros között. A nőiESséged csupán része a NŐISÉGednek! A NŐISÉG az a természetes, mondhatni eredendő állapot, amelyben szabadon engeded varázsolni a női energiáidat! Nem korlátozod önmagad senki kedvéért, nem akarsz megfelelni külső elvárásoknak, békében vagy önmagaddal és az életeddel, és ebből fakadóan békét teremtesz a környezetedben.

Női léted sugárzik a MOSOLYodból, áthatja a MOZDULATaidat, JELENLÉTed jobb kedvre derít másokat. ÖRÖMmel éled az ÉLETed, SZERETETtel végzed a feladataidat, mindezt úgy hogy NEM zsigereled ki magad, NEM száraz levélként hullasz esténként az ágyba, NEM sajnálod az elvesztegetett pillanataidat, éveidet.

Fenséges ragyogás – saját skicc

Emberi kapcsolataid egyenrangúak, kommunikációdban lágyan is képes vagy kifejezni az érzéseidet és szükségleteidet. Határaidat ritkán kell meghúznod, még ritkábban védelmezned, de nem okoz feszültséget, ha mégis meg kell tenned.

 

NEM hordasz haragot a szívedben! Megbocsátottál másoknak, mert meg tudtál bocsátani magadnak!

Szívből szívbe – saját skicc

Egyedül is kerek, egész vagy, de nem rekeszted ki a Férfit az Életedből. Ő a tortádon a hab, de a torta és a krém már te magad vagy! Sem a Férfivel, sem a Gyermeke(id)del NEM a saját hiányosságaidat pótolod, nem tőlük várod meg nem élt álmaid beteljesítését, hanem megtalálod a saját utad!

 

Megnyílás – saját festmény

 

NEM adod fel önmagad azért, hogy azt hihesd, hogy mások elfogadnak. NEM akarsz görcsösen jó és tökéletes lenni, mert tudod, hogy már eleve az vagy! A jóságra, tökéletességre való törekvésed NEM megfelelési vágyból fakad, hanem belső igényed.

 

Stb, stb. Végtelenségig lehetne folytatni a sort.

 

Amennyiben ez az állapot már ott lebeg célként előtted, de nem ismered az oda vezető utat, nem tudod, hogyan küzd le az akadályokat, akkor keress bátran! Történetemet röviden ITT olvashatod el.

 

Nőiséged kiteljesítésében az alábbi módokon tudlak támogatni:

 

 

 

Amennyiben úgy érzed, hogy segíthetek neked, keress a +36203588872 számon, vagy az info@nemethszilvia.hu címen!

Várlak szeretettel!

Szilvi