A valódi, mélyen gyökerező önbizalom az alapja annak, hogy boldog, kiegyensúlyozott életet élhess. A valódi önbizalomnak pedig önmagad teljes elfogadása és feltétel nélküli szeretete teremt teret.

Az önszeretet hiánya  mára népbetegség lett. Hatalmas iparágak épülnek ennek a piacára, ráadásul folyamatosan mesterségesen gerjesztik tovább a már amúgy is mélyen gyökerező problémát!

Ha te végre szeretnéd kezedbe venni az életedet, és az önbizalom, önszeretet hiánya miatt keresel meg, akkor nagyon mélyre fogunk ásni! A kollektív tudatban levő mintákról is le kell válni, de sokkal komolyabb problémát jelentenek a karmikus terheid, a családi mintázatok, és életed első éveinek traumái.

Ezeket kibogozni nem kevés időt és energiabefektetést igényel a részedről! DE! Jó, ha tudod, hogy a legjobb helyen kezded Életed megváltoztatását! Ez az a téma, amely minden területre kihat! Jó eséllyel a párkapcsolati és /vagy családi konfliktusaid hátterében is ez áll, és a hivatásodban is okozhat komoly problémákat!

Én szeretek alapos munkát végezni, és nem csak a felszínt kapirgálni, ezért biztos lehetsz benne, hogy az önszeretet, önelfogadás témája minden esetbe terítékre kerül! Mint ahogy abban is biztos lehetsz, hogy a folyamat végére garantáltan egy másik ember leszel!

 

Önbizalom újjászületve
Kép forrása: Pixabay

Egy vélemény rólam

Olvasd el, mit írt erről Andi, akivel dolgoztunk együtt:

„Elkapott, mielőtt elmerültem volna…”

Akkor találkoztunk, amikor a legnagyobb szükségem volt rá, úgy, ahogy akkor kellett és kértem… Nem szépítem, nagyon magam alatt voltam… tartósan… Kapaszkodót és iránymutatást kértem, és kaptam Szilvi személyében, aki már az első alkalomtól figyelt… 

RÁM figyelt…!

Minden beszélgetésünk, minden házi feladat (mert kaptam, és kértem is 🙂 ) értem volt, személyre szabottan.

…És végre megérkeztem önmagamhoz… ahhoz a valakihez, aki mindig ott volt, de valahogy elfelejtkeztem róla… és igen… rájöttem, hogy ha belül rendben vagyunk, és elkezdünk „jóban lenni önmagunkkal” a külvilág is rendeződik, méghozzá látványosan… 

Ez olyan jól sikerült, hogy alig volt időm megírni ezt a köszönőlevelet, annyi minden változott hirtelen és úgy felpörögtek az események…

Szóval önszeretet… hát igen… még tanulom, de már a külvilág mutatja, hogy jó úton vagyok… és igen… hálás vagyok mindenért, amit kaptam, köszönöm, hogy elkaptál, mielőtt elmerültem volna és felfelé indítottál el.”

Hogyan dolgozunk együtt az önbizalmad helyreállításán?

Erről bővebben a SPIRITUÁLIS COACHING menüpontban és a Spirituális coach-ként így dolgozom” oldalon olvashatsz!

Mit várhatsz, hogyan alakul az önbizalom a te eseteben?

 A mentorprogram során olyan mélyreható változások történnek meg benned, amelyekkel segítség nélkül akár több éven keresztül küzdhettél volna!

Ha rendesen beleteszed a folyamatba az idődet és energiádat, akkor garantáltan meg fog változni az Életed! Nem, nem teljesül minden álmod azonnal! Igen, az Élet továbbra is próbára fog tenni, még az is lehet, hogy többször, vagy erőteljesebben, mint eddig!

DE!!!! De te már biztos lábbal meg tudsz állni a mindennapok viharaiban. Nem engeded ki a kezedből az irányítást, többé már nem adsz hatalmat másoknak, hogy uralják az Életedet! A folyamat végére egy olyan belső erőhöz fogsz hozzáférni (nem írom, hogy fejlődik ki benned, mert már MOST IS OTT VAN, csak sok dolog takarja!), amellyel könnyedén fogsz tudni kapcsolódni a nehéz helyzetekben. Reszkető lábak helyett stabilan állsz a világban, és pontosan tudni, érezni, és alkalmazni fogod azt az elvet, miszerint az Élet sosem ad nagyobb feladatot, csak amit képes vagy megoldani!

Önbizalommal minden lehetséges
Kép forrása: Pixabay

A növekvő önbizalom egyéb hatásai

Idővel valószínűleg azt is tapasztalni fogod, hogy a téged eddig visszahúzó emberek szép lassan kikopnak az Életedből. Ez az átmeneti időszakban nehézséget okozhat, akár fájdalmas is lehet, DE hidd el, aki valóban hozzád tartozik, mert együtt többek vagytok, mint külön, azt NEM veszítheted el!!!

És amikor már eléggé előre haladtál a folyamatban, akkor egyszer csak elkezdenek megjelenni új emberek az Életedben. Olyan emberek, akik értenek, szeretnek és elfogadnak téged, mert már te is szereted és elfogadod önmagad!

Gyere, nyissunk új utat a jövőnek, és építsünk biztos alapot a számára!

A „nulladik”, elköteleződésektől mentes, INGYENES konzultációra kérj időpontot az info@nemethszilvia.hu e-mail címen!