Szeretitek a tündéreket, és szerettek közösen alkotni a gyerekekkel? Mit szólnátok egy szuper tündérnaphoz online élményfestéssel, tündérjátékokkal és ajándékkészítéssel? Mindezt olyan kedvező áron, hogy azt hiszed, a tündérekkel álmodsz csupán?

Arra gondoltam, hogy házhoz viszek Nektek egy remek élményfestést, ahol elsajátíthatjátok a “Tündérpihe és a Titkok Erdeje” című  mesekönyvemben található, varázslatos, éjszakai hatású, tündéres-táncos képek készítésének technikáját! Mindezt olyan egyszerűen, hogy egy öt éves is meg tudja tanulni! 🙂 És ha szeretnétek, még éjszaka “világít” is (na jó, csak foszforeszkál 🙂 ).

 

A képen a Tündérpihe táncát ábrázoló festményt láthatjuk éjjel világtva és nappal.
Kép forrása: saját festmény

Ellenállhatatlanul alacsony áron kínálom az online élményfestő videókat.  Már 3.300 Ft-tól tudtok együtt alkotva feledhetetlen élményeket szerezni, de komolyabb csomagot is választhatsz, olyat, amely e-könyvet/papír alapú mesekönyvet és ajándék- és játékötleteket is tartalmaz. Nézd meg az alábbi videós ajánlót, majd görgess lejjebb a csomagajánlatokhoz!

  • A “Bóbita” csomag az élményfestéshez/rajzoláshoz tartozó valamennyi információt, videókat, leírást tartalmazza 3.300 Ft-ért! Ha ennyit enged a pénztárcád, ezzel is remekül fogtok szórakozni!
  • A “Pitypang” csomagot megtoldottam a mesekönyv e-könyv változatával. Ha nincs e-könyv olvasótok, akkor segítek telefonra, tablettre, asztali gépre letölteni. EZEN a linken találtok segítséget az ingyenes program telepítéséhez! A csomag ára mindössze 4.400 Ft!
  • A “Tavasztündér” csomagba már extra ajándékötleteket és egy csomó tündérjáték leírását is beletettem, hogy még több időt tudjatok alkotással, mókázással tölteni! Akár több napra is le tudjátok kötni a gyerekeket, de szerintem hetekig vissza fogják tapsolni ezeket a játékokat! Mindezt CSUPÁN 5.500 Ft-ért!
  • A “Mindent bele” csomag pedig mindezeken felül már házhoz szállítva tartalmaz egy, a gyermek(ek) nevére szólóan dedikált mesekönyvet is! 7.700 Ft-ért nagyon-nagyon megéri!

Természetesen a csomag kiválasztása előtt szeretnétek többet megtudni a mesekönyvről. Ezt a kis bemutatkozó videót nézzétek meg!

Hogy biztosak legyetek a döntésetekben, hallgassátok meg a kedvenc fejezetemet (ne ijedjetek meg, ez másik videó, csak azonos az indexkép 🙂 ) :

Kiknek ajánlom az élményfestést? Már 3-4 évesekkel is tudtok együtt maszatolni, csak vezetni kell a kezüket. Velük is remek móka lehet a közös festés, a végeredményt pedig egyszerűen imádni fogják, főleg esténként! 10-12 éves korig (a gyermek személyiségétől függően!) garantáltan nagyon fogjátok élvezni az alkotást!Elsősorban kislányoknak ajánlom a programot, de kisfiúk is hihetetlenül élvezik (kb. 8-10 éves korig) a festés technikája miatt. Ha fiúkkal szeretnétek festeni, küldök nekik külön fiús képhez tartozó vázlatot (ezt e-mailben jelezzétek!)

Most már minden készen áll ahhoz, hogy el tudjátok dönteni, szeretnétek-e egy varázslatos, meghitt, alkotó napot tartani a gyermeketekkel, akár már 3.300 Ft-tól!

Akik már festettek velem, ezt mondják:

Íme egy blogger írása, aki három gyermekkel próbálta ki az online élményfestést, azon belül is a “Mindent bele” csomagot: https://read-blog.blog.hu/2020/07/11/tunderpihe_online_elmenyfestes_gyerekekkel


Az alábbi vélemények írói pedig még
voltak olyan szerencsések, hogy a tavaszi korlátozások előtt, élőben próbálhatták ki az élményfestést.

“Kislányom 11. születésnapjára vettük igénybe a „Tündéri születésnap szolgáltatást, ahol egy játékokkal és varázslattal megtűzdelt élményfestésen vehettek részt a gyerekek. A vendégek 10 évesek voltak, fiúk és lányok fele-fele arányban. A varázslat és a játékok hatására minden gyerek, még a vadócabb fiúk és a menő lányok is remekül tudtak kapcsolódni a társasághoz és a festéshez. Pár perc alatt feloldódtak, és kiderült, hogy  több óra hosszát is el tudnak tölteni a tündérek és unikornisok világában. Rájöttek milyen csodálatos dolgok történnek, és nem kell ehhez semmi más csak egy érdekes mesekönyv, egy nagyon jó írónő-pedagógus, illetve a megfelelő alkalom. Nagyon emlékezetes volt minden résztvevő számára! Örülök, hogy ezt választottuk idén! Köszönjük szépen ezt az emléket! Mindenképpen ajánljuk másnak is!”

M.Sz., Budapest

***

“Kislányommal nagyon élveztük a Tündérpihe könyvbemutatón az élményfestést, utána is még napokig erről beszélt otthon, és ugyanazzal a technikával más formákat is megfestett. Szórakoztató volt és hasznos is egyben, hiszen a festés kikapcsolódás és a kézügyességet is fejleszti. Mi nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlom!”

T.B., Veszprém

Csomagajánlatok összefoglalva:
Csomag neve/tartalma Bóbita Pitypang Tavasztündér Mindent bele
Élményfestő videók és ceruzás rajzolás leírás (plusz részletes eszközlista beszerzési tippekkel) IGEN IGEN IGEN IGEN
Ingyenes kifestő IGEN IGEN IGEN IGEN
Tündérpihe és a Titkok Erdeje e-könyv NEM IGEN IGEN IGEN
Tündéri ajándékötletek és néhány tündérjáték leírása NEM NEM IGEN IGEN
Tündérpihe és a Titkok Erdeje papírkönyv névre szólóan
dedikálva és házhoz szállítva*
NEM NEM NEM IGEN
Árak 2020.július 16-tól** 3.300 4.400 5.500 7.700
***  Ha már korábban megvásároltad a “Tündérpihe és a Titkok Erdeje” című mesekönyvet, akkor ebben az esetben választhatod Pihe helyett az “Ezüst Erdő” e-könyv változatát  vagy kérheted a csomagot e-könyv nélkül, mindössze 4.400 Ft-ért.

* A szállítás érvényes magyarországi lakcímre vonatkozik.

** Az árak forintban értendőek és alanyi adómentesek.

Megrendelés a neszimesek@gmail.com e-mail címen. Tárgy mezőbe írjátok be: “Online élményfestés Tündérpihével”. A rendelés menetéről ITT olvashattok.

Szeretettel várom a megkereséseiteket, és megköszönöm, ha ajánljátok a festést családban, barátoknak, ismerősöknek!

Szeretettel:

Szilvi 🙂

 

#élményfestés #onlineélményfestés #onlinefestés #tündér #tündérmese #anyalányaélményfestés #anyalánya #gyerekprogram #játék #ajándék #festésgyerekenek