Mivel a párkapcsolat életünk talán legfontosabb területe, ezért a “spirituális párkapcsolati mélycoaching” segítségével szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a hozzám fordulók valódi értékeken alapuló, tartós és boldog kapcsolatban élhessenek.

Amennyiben a pároddal együtt dolgoznátok a kapcsolatotokon, abban az esetben a Mediáció alapú spirituális párkapcsolati program” -ot ajánlom számotokra.

Mi a spirituális párkapcsolati mélycoaching?

Ebben a témában személyre szabottan nézzük meg, hol vannak a párkapcsolat területén azok az elakadások a tudatalattidban, amelyek megakadályozzák azt, hogy kilépj a párkapcsolati függőségből, és önmagadban is kerek, egész lehess. Mert ez kell ahhoz, hogy boldog, kiteljesedett, játszmáktól mentes, őszinte szerelmi életet élhess!

A folyamat során a coaching eszköztárának és módszertanának segítségével tárjuk fel, hogy melyek a sérült életterületek. Ezeket a blokkokat azután különböző módokon távolítjuk el. Ilyen, az általam is használt módszer például a Brandon Bays féle érzelmi utazás, de lehet szó meditációban történő energetikai tisztításról/oldásról, vagy érkezhetnek médiumi üzenetek illetve gyógyító erejű, rendkívül hatékony hangrezgések is, melyeket az egó nem képes blokkolni.

Ismerős a mondás: “Nézd meg az anyját, vedd el a lányát?” Ez az egyszerű mondat hihetetlen bölcsességet tartalmaz! (Megjegyzés: férfiaknál ugyanez érvényes az apára!!!) Éppen ezért segítek abban, hogy közös munkánk során mély rálátást nyerj a szüleidtől örökölt párkapcsolati mintázatodra. Emellett végigmegyünk a korábbi párkapcsolataidon, és megnézzük, hogy azokban a helyzetekben milyen tényezők működtettek téged. Szükség esetén pedig Égi Segítőink támogató energiái mellett bepillantunk az előző életeidbe is és rálátást nyerünk azokra az akkori eseményekre, amelyek ma is hatással vannak az Életedre.

Természetesen nem csak feltárjuk, de tisztítjuk, és új mintázatokkal fel is töltjük a mindezeket a területeket!

A folyamat a SPIRITUÁLIS COACHING menüpont,illetve a „Spirituális coach-ként dolgozok” című bejegyzésemben leírtak alapján működik.

Kinek ajánlom a spirituális párkapcsolati mélycoachingot?

  • akinek nincs párkapcsolata, de olyan sok/mély kudarca van ezen a területen, hogy már álmodozni sem mer a boldogságról
  • akinek nincs párkapcsolata, de szeretne, és a változás érdekében mer önmagán változtatni
  • akinek van párkapcsolata, de nem úgy működik, ahogyan szeretné, és a párja nem kíván együtt dolgozni a mentorprogramban

Azoknak, akik olyan párkapcsolatban élnek, amelynek a minőségén javítani szeretnének, és ebben a párjuk is partner, nekik a Mediáció alapú spirituális párkapcsolati program”-ot ajánlom!

Várható eredmények

A spirituális párkapcsolati mélycoaching során valóban mélyreható változásokat tapasztalsz meg önmagadon:

  • A folyamat eredményeként automatikusan növekedni fog az önbizalmad, és a boldogsághoz való jogodba vetett hited!
  • Megérted a szüleid viselkedését, és képessé válsz megbocsátani nekik! Nem cipeled tovább akár a harag, akár csak az elégedetlenség energiáját!
  • Leveted a szülői mintázatokat, és elkezded élni a saját Életed!
  •  Megérted a korábbi párkapcsolataid működését. Ezáltal képessé válasz megbocsátani azoknak, akik fájdalmat, csalódást okoztak neked.
  • A párkapcsolati kudarcokból származó harag, fájdalom, hiány energiáját nem viszed tovább, nem terheled vele a jövődet!
  • Kilépsz a párkapcsolati függőségből. Egyedül is meg tudod élni a teljességet, és éppen ebben az önmagadban kiteljesedett egységben teremtesz teret a magasabb párkapcsolati minőség megjelenésének!
  • Amennyiben van párkapcsolatod, automatikus változás indul el annak minőségében.

Mindezek a belső változások pedig kihatnak a magánéletedre, és rövid időn belül a fizikai világodban is változásokat indítanak el!

Ha nincs párod, akkor megjelenhetnek új, potenciális partnerjelöltek körülötted. Vagy az is lehet, hogy nem, de már nem is fogod hiányolni! Belül megtalálod azt az erőt, stabilitást és életörömet, amit eddig egy társtól vártál, hogy megadjon. Így képessé válsz egyedül is boldog és kiteljesedett életet élni, amíg a valóban hozzád illő, méltó partner megérkezik az Életedbe!

Párkapcsolat
Kép forrása: Pixabay

Ha van párod, akkor mintegy magától fog változni a viszonyotok. Amennyiben a te változásod összhangban van az ő fejlődési ütemével, akkor kaput nyitsz a számára és együtt kezdetek el szárnyalni. Ha pedig ő még nem áll készen erre, akkor a mostani kapcsolat jó eséllyel viszonylag gyorsan és könnyen lezárul, és lehetőség nyílik a méltó társ megérkezésére!

Akárhogy is lesz, pozitív végkimenetelű változások indulnak el az Életedben!

Maradt kérdésed?

Ma a tanító jellegű párkapcsolatok idejét éljük, azaz olyan társat vonzunk magunkhoz, aki rendkívül erős tükröt tud mutatni a saját lelkünk fejlesztendő területeiről. Ebben a témában írtam a saját felismeréseken alapuló párkapcsolati regénytrilógiámat, melyhez munkafüzet és meditációk is tartoznak.

Ha többet szeretnél tudni a felismeréseimről ezen az életterületen, akkor szeretettel ajánlom a regényeimet, melyekről a KÖNYVEIM menüpont alatt tudsz olvasni, az ingyenes anyagaimat az AJÁNDÉKAIM menüpont alatt, illetve a YouTube csatornámat.

A tanító jellegű kapcsolatokra addig van csupán szükség, amíg egy magasabb, a játszmákon felül álló tudatossági szintet érsz el! Ebben szeretnélek támogatni a “spirituális párkapcsolati mélycoaching” segítségével!

Amennyiben úgy érzed, hogy én vagyok az a hiteles segítő, akivel együtt szeretnél dolgozni a szerelmi életed javításán, akkor írj az info@nemethszilvia.hu e-mail címre, és kérj időpontot a „nulladik”, ingyenes és kötelezettségektől mentes konzultációra!