Figyelem! Az alábbi árak 2022. december 15-től érvényesek, de mindig ellenőrizd az AKCIÓK menüpontot, mert ha van aktualitása, akkor a kedvezményes árat ott találod meg!

100% vevőelégedettségi garancia a minden papír-és e-könyvemre!!!*

 

Könyv címe Papírkönyv E-könyv
Ár (Ft/db)** Csomagolási-és postaköltség
Aranytükör/Gyémántcsiszoló/
Gyógyító Szerelem
egy kötet
3.200 2.550 Hamarosan
Bármely két kötet együtt összesen 6.000 2.550 Hamarosan
Mindhárom kötet együtt összesen

7.700

2.550 Hamarosan
Tündérpihe és a Titkok Erdeje 2.900 2.550 Hamarosan
Ezüst Erdő 3.300 2.550 Hamarosan
Online élményfestés csomagárak ITT
Mosoly Manó Meséi 3.300 2.550 Hamarosan
Az összes könyv együtt rendelve 15.000 INGYENES

 

*: 100% vevőelégedettségi garancia feltétele: Ha spirituálisan nyitott embernek vallod magad (ez fontos!), és úgy olvasod a könyveimet, akkor egészen biztos vagyok benne, hogy megtalál olyan üzenet, ami segítséget jelent számodra az Életed tudatos megélésében.

A Gyógyító Szerelem trilógiánál fontos kitétel!: Ha elolvasod mindhárom kötetet, és tiszta szívedből úgy érzed, hogy nem kaptál semmit sem a történetekből, akkor vállalom, hogy a vásárlás teljes összegét a csomagolási- és postaköltséggel együtt visszafizetem!!! Ehhez egy feltételnek kell teljesülnie: Azt kérem, hogyha véletlenül úgy érzed, hogy nem kaptál segítséget egyik kötetből sem (amit az eddigi visszajelzések alapján kizártnak tartok 🙂 ), akkor ezt jelezd felém! Ekkor egyrészt felveszem Veled a kapcsolatot, és átbeszéljük a helyzetedet, másrészt azt fogom kérni, hogy adj magadnak fél évet, és olvasd újra az egészet! Lehet ugyanis, hogy még nem álltál készen arra, hogy megértsd, mit üzen számodra az Élet. Ha a második olvasás után még mindig úgy érzed, hogy nem kaptál semmit a Gyógyító Szerelem trilógiától, akkor természetesen visszautalom a könyvek árát úgy, hogy közben Te megtarthatod azokat, hátha később segítenek! 🙂

Mesekönyvnél a megajándékozott gyerkőcre vonatkozik a garancia: ha nem szereti a meséimet, visszafizetem az árát! Vigyázat! Gyerekeken teszteltem!!!  🙂

**: Az árak az alanyi adómentesség miatt 0% Áfá-t tartalmaznak.
Az árlista 2022.11.01-től érvényes.

A rendelést a info@nemethszilvia.hu  címre küldött üzenetben, tudod leadni.*** Kérlek, add meg a megvásárolni kívánt könyvek címét, és/vagy az élményfestés csomag nevét, könyvek esetén a darabszámot, valamint a szállítási címet, online termékek esetén az e-mail címet, ahova kéred (küldheted ajándékba is)!

Rendeléskor kapsz egy e-mailt, melyben megadom a számlaszámot és az utalandó végösszeget. Az összeg beérkezése után küldöm a megrendelt terméke(ke)t. A papírkönyveket postai csomagként kapod meg. Szállítási idő: kb. 2-3 munkanap. Az e-könyv és az online élményfestés csomag e-mailben fog megérkezni, arra a címre, ahonnan rendelted, vagy ahová kérted. Átfutási idő jellemzően 24 órán belül, maximum 48 óra.

***Adataidat bizalmasan kezelem, csak a rendelés, illetve az adózási kötelezettségeim
teljesítéséhez használom fel, harmadik félnek nem adom ki.
Az adatvédelmi irányelveket és az adatkezelési szabályzatot ITT találod.

***** E-könyvet pdf-ben nem áll módomban küldeni, csak ePub vagy Mobi formátumban. Megrendeléskor kérlek, jelezd, hogy melyiket választod! Ha nincs e-könyv olvasód és telefonon, tabletten vagy számítógépen szeretnéd olvasni őket, akkor ITT  segítek olyan ingyenes program/applikáció letöltésében, mely kezelni tudja ezeket a formátumokat. Megértésedet köszönöm!