Kedveseim!

Oly sokan vagytok bizonytalanok a vállalt Sorsfeladatotokat illetően! Oly sok tudás halmozódott már föl bennetek, és olyan sok szeretet, és tenni vágyás, hogy közben teljesen elvesztetek. Csak kerestek. Megállás, és sokszor már ész nélkül kerestek, pedig minden válasz ott van bennetek! Eredetetek óta. Ezzel az információval együtt érkeztetek, s most oly sok más van, ami elfedi előletek!

Semmi mást nem kell már tennetek, csak csendesedjetek el! Valahol a vágyaitok mélyén ott lappang már a felelet. Olyan, mint a hóvirág a hótakaró alatt. Nagyon várja már, hogy felszínre törhessen, és megmutassa egyszerű, ám mégis tiszta, és ártatlanságában gyönyörű csodáját a világnak.

Ez a csoda szeretne megszületni Bennetek! Már érzitek a hívást! Már mocorog valami a Lelketekben! Engedjétek, hogy segítsünk Nektek! Engedjétek, hogy megolvasszuk a hótakarót fölületek! Engedjétek, hogy az a sok dolog, ami eltakarja a valódi csodát előletek, mind tűnjön el, olvadjon el, mint a hó az Életetekben!

Szűzanya vagyok, csodálatos Gyermekem! Nem kell mást tenned, csak kérned a segítségemet, és én szép sorjában megmutatok Neked mindent!

Végtelen szeretetemmel örökké ölellek!

 

Lejegyezte: Németh Szilvia, 2019.02.01.