Kedves Szülők!

Néhány plusz információt találtok itt a Tündérképző tábor nemesvámosi turnusával (2022. június 27-július 1.) kapcsolatban.

A helyszín a Fehérlófia Waldorf Iskola Kossuth Lajos utca 7. szám alatti épületében tartjuk. A gyereket reggelente ide is hozhatjátok 7. 30-ra. Itt Kati várja őket, míg én 7.10-7.20 között fogadom őket a veszprémi buszpályaudvaron a 10-es kocsiállás környékén,ahonnan 7.30-kor indul a buszunk Nemesvámosra.

Hazafelé Nemesvámosra 17.00-ig kellene érkezni értük, Veszprémbe pedig 16.55-re ér be a buszunk, és a Vásárcsarnok bejáratánál, az óra alatt várjuk a szülőket.

A táborban rengeteg csodás programmal készülünk, pénteken pedig 17 órától Tündérgálát tartunk, hogy ti is bepillantást kaphassatok ebbe a varázslatos világba! Ide nagy szeretettel várunk benneteket, és megköszönjük, ha egy kis friss vagy aszalt gyümölccsel, magvakkal, sós vagy édes sütivel tudjátok emelni az gála fényét!

A gyerekek a nap folyamán tízórait (9 körül), ebédet (dél magasságában) és uzsonnát (nagyjából 15-15.30 környékén) kapnak, de ezt bőven le is fogják mozogni, úgyhogy feltehetően éhesek lesznek, mire jöttök értük! Kérésünk, hogy megreggelizve érkezzenek, és ne lepődjetek meg, ha vacsira a vasszeget is megeszik. 🙂

Napközben, a az időjárás engedi, akkor sokat leszünk kint. Az épület mögött patak folyik, idilli környezetet teremtve a tündérekkel való kapcsolódáshoz!

A tábor díja 36.000 Ft, ebből jelentkezéskor 20.000 Ft előleget kérünk tőletek, a többit első nap reggel hozzátok, vagy addig utaljátok el! Levélben megküldjük a szükséges dokumentumokat, ezeket első reggel kitöltve, aláírva hozzátok majd! Ha nem, akkor a helyszínen kell majd ezzel bíbelődnötök. A táborozáshoz friss (pár napos) orvosi igazolásra is szükség lesz, de erről majd írunk nektek!

Nagyjából ennyi. Ha bármi kérdésetek van, akkor írjatok a neszimesek@gmail.com címre, vagy hívjatok a +36203588872 számon!

Várjuk a csemetéiteket nagy szeretettel!

Szilvi és Kati