Tündértábor invitáló

– varázslatos kézműves mesetábor tündérekkel –

Tündértábor invitáló
Tündértábor invitáló – saját festmény

Szeretnél ellátogatni a tündérek birodalmába, és megismerni a titkaikat? Eljárnád velük a kedvenc táncaikat? Segítenél nekik meggyógyítani a lehullott csillagokat?  Szeretnél saját készítésű tündérruhát?  Építenél tündérkertet? Szeretnéd, ha te is egy kicsit tündérré válhatnál? Akkor gyere, és tárd ki velünk Tündérország kapuját, és szerezz életre szóló emlékeket a csodák birodalmában!

Szeretettel várunk tündéres, kézműves csodatáborunkba, ha alsó tagozatos kisdiák vagy!

A táborok hétfőtől péntekig napközis jelleggel, 8-tól 17 óráig tartanak. Utolsó napon 17.00 órától TÜNDÉRGÁLÁT rendezünk 🙂 , amelyre szeretettel várjuk a szülőket, hogy megmutassuk nekik, amit a hét folyamán a tündérekről tanultunk! 🙂

Akik a mesék birodalmába elkísérnek:

A képen az írónő mosolyog, aki szép, kedves, és örül, hogy vele mosolyogsz!

  • Antal Katalin tanítónő, kézműves csodamester, aki számtalan gyerkőcöt varázsolt már el a foglalkozásaival és táboraival

Antal Katalin

Ha szeretnél jönni, akkor súgd meg Apának és Anyának!

Kedves Szülők!

Néhány további információ Nektek!

A táborokban egy különleges hangulatú varázsvilágot teremtünk a gyerekeknek, ahol lágyan, játékos módon tanítjuk őket olyan fontos emberi értékre, mint a szeretet, elfogadás, segítőkészség. Emellett pedig erőszakmentes kommunikáció és pozitív pedagógiai eszközök segítségével erősítjük bennük a saját értékeiket.

Kifejezett hangsúlyt fektetünk a játékos, mozgásos feladatokra és a kreatív tevékenységekre is. A tábor végén a Tündérgálán nektek is megmutatjuk közösen töltött hetünk lényeges elemeit, legvégül pedig maradandó emlékkel ajándékozzuk meg a kis tündéreiteket!

A tábort Budapesten egy turnusban, és Nemesvámoson (Veszprém mellett) egy alkalommal rendezzük meg. A nemesvámosi táborunkba Veszprémben a buszpályaudvaron is fel tudjuk venni a gyerekeket!

Budapesten az Andrássy úton található MagNet Házban tartjuk a Tündérképző tábort. Szép időben délelőttönként kisétálunk a Városligetbe, és együtt játszunk és táncolunk az ott élő tündérekkel!

Nemesvámoson a Fehérlófia Waldorf Iskola vár minket szeretettel, ahol jó idő esetén akár egész nap az árnyas patakparti udvaron lehetünk!

További információért küldjetek nekünk e-mailt a neszimesek@gmail.com címre, vagy érdeklődjetek a +36203588872 telefonszámon!

Tündérképző tündértábor időpontok 2022-ben:

Nemesvámoson:

  •  június 27 – július1. (jelentkezés 06.19-ig)
  • további konkrét, erre a helyszínre vonatkozó információkat IDE kattintva találtok

Budapesten

  • A budapesti turnusokat családi okok miatt sajnos le kellett mondani, de ne csüggedjetek, jövőre képezünk tündéreket!

A táborokban napi három étkezést is biztosítunk (vegetáriánus, valamint glutén- és laktózérzékeny gyermekek számára is!).

Várjuk szeretettel Kicsi Kincseiteket!

Kati és Szilvi

 

 

#tündér #tábor #tündértábor #napközistábor #gyerektábor #nyáritábor