A Bőség blokkolása

Azt ezt megelőző blogbejegyzésben (A szegénység mint lehetőség…) ígértem, hogy legjobb tudásom szerint összeszedem azokat a dolgokat, amik miatt az Életedben a Bőség áramlása korlátozva lehet. Ezekkel jómagam is sokat dolgoztam, ezért tudok róluk mesélni.

Akkor kezdjünk be! A hiány állapotának három fő oka a következő lehet:

1.)    Föld

Az anyagi problémáid gyökerei nagy valószínűséggel a Te gyökércsakrádhoz nyúlnak vissza.  Ha nem kiegyensúlyozott és aktív a kapcsolatod az anyagi világgal, akkor az többek között a Te anyagi helyzeteden is meglátszik. A gyökércsakra problémáiról és azok kezeléséről számos jó cikket találsz az interneten. ITT olvastam egy szuperjót!
Persze az sem véletlen, ha a gyökércsakrád nincs rendben. Ennek a hátteréről kicsit lejjebb olvashatsz.

2.)    Tűz

A tűz elemmel való gyenge kapcsolatod kihat a szenvedélyedre, azaz az életigenlésedre, az örömödre. A belső tüzed az, ami ezt a szenvedélyt táplálja az Élet fele. Minél jobban szereted és élvezed az Életet, az Élet annál jobban szeret és támogat Téged.

3.)    Anya

A magyar nyelv csodálatosan kifejezi az Anya és az Anyag közötti összefüggést, de ezt számos más nyelvben is megfigyelhetjük (pl. angolban a mother és a matter).  Ha a Lelked mélyén (vagy nem is annyira mélyén) rendezetlen problémád, konfliktusod van az Édesanyáddal vagy valamelyik női felmenőddel, ne adj isten a női energiákkal, női minőséggel úgy általában, akkor az anyagiak áramlása is akadozhat az Életedben, különösen, ha vállaltad erre az Életedre ennek a konfliktusnak a feloldását.

És ami a háttérben lehet:

1.)    Előző Életekből származó sérülések, berögződések vagy bűntudat. Ha például valamelyik Életedben Isten szolgálata nevében tettél szegénységi fogadalmat, és ezt eddig nem oldottad fel, annak a lenyomata még mindig ott lehet az energiarendszeredben. Ugyanez a helyzet, ha voltál már dúsgazdag ember, aki a vagyonát rossz célokra használta fel, vagy hatalmával, mentális képességeivel visszaélt. Ilyenkor valószínűleg félsz a saját belső tüzedet, szenvedélyedet megtapasztalni. Én jómagam többször megdöbbentem, amikor ilyen blokkot találtam magamban. Ezeket a blokkokat tiszta szándékod erejével és Égi Segítőid támogatásával magad is oldhatod, de ha nincs még benne rutinod, vagy nem bízol abban, hogy ez neked „egyedül” sikerülhet, akkor érdemes lehet felkeresni egy jó szakembert. Kérj égi vezettetést, hogy megfelelő emberhez irányítsanak el, és figyelj a Belső Hangra, valamint a tested jelzéseire!

2.)    Ebben az Életedben szerzett sérülések vagy viselkedésminták. Nem kívánt terhességből született gyermekek gyakran érezhetik tehernek az Életet, csakúgy, ahogy őket tehernek érezték a szüleik. Ez komoly sérüléseket okozhat a Lélekben, kihathat minden életterületre, ami a jóléttel és az örömmel van összefüggésben (az anyagi helyzet mellett a szexualitásra és a táplálkozásra is hatással lehet). Csakugyan ide tartoznak a szüleink, nagyszüleink által belénk nevelt viselkedésminták és szegénységtudat. Az előző generációk tagjai akaratlanul adják tovább a saját előző életes terheiket, és azokat a viselkedésmintákat, amiket gyerekkorukban is beléjük neveltek, vagy ami az ő életkörülményeikből adódik (erről hamarosan egy különálló bejegyzés fog születni). Ha zavar téged a felmenőid hozzáállása az Élethez, ha szeretnéd lerázni a rabláncaidat, akkor tudd, hogy valószínűleg a családban Te vállaltad, hogy oldod ezen az Életterületen a közös (családi) karmátokat. Ilyenkor az oldással, és a saját bőséged megteremtésével a szüleidet, nagyszüleidet, de még talán dédszüleidet is gyógyítod, hiszen leveszed a teher egy részét a vállukról. Lehet, hogy ez nem lesz látványos, legalábbis ebben az Életükben nem, de hidd el, nagyon sokat jelent nekik a segítséged!

Akár az előző életes blokkok, akár a jelen életedben szerzett sérülések miatt előfordulhat, hogy nem akarsz élni, nem találod a helyed sem a világban, sem a testedben, esetleg ott lebeg benned a „Nem érdemlem meg!” érzése. Ha jobb életminőségre vágysz, mindenképpen foglalkozz ezekkel a területekkel!

Legtöbbször nem csupán egy rétegben találsz blokkokat. Meglepő módon a már gyógyított életterületeken újabb sebek tárulhatnak fel. Ha mindezeket a területeket tényleg alaposan és mélyen kitisztítottad és gyógyítottad, akkor még mindig ott van az időszerűség, azaz a szinkronicitás kérdése. Lehet, hogy még egy kicsit várnod kell ahhoz, hogy a Bőség megérkezzen az Életedbe. Még bizonyos dolgoknak helyükre kell kerülniük, embereknek kell csatlakozniuk hozzád.

Ezek mind-mind a megfelelő időben meg fognak történni, ne aggódj emiatt! Ha valóban tiszta már az anyagiak területén minden a Lelkedben, akkor egy derűs, mély nyugalom, és biztonságérzet van benned a korábban necces, idegtépő, bizonytalanságban és rettegésben tartó helyzetekben is. Ilyenkor nem kell mást tenned, mint hátradőlni, és élvezni a várakozást. Na, jó, a hátradőlést nehogy szó szerint értsd! Valószínűleg nagyon is sokat kell most tenned, fizikailag egy aktív időszakban vagy benne. A hátradőlést Lélekben értsd! A fizikai világban pedig tegyél meg mindent, hogy a Bőség meg is érkezzen az Életedbe!

Ezzel kapcsolatban további ötleteket találhatsz a blogon a „Bőség” kategóriában megjelent cikkekben.

Ha hasznosnak és igaznak ítéled a tartalmat, akkor kérlek, oszd meg, hogy másoknak is segíthessen. Ha hasonló Élettapasztalatokból szeretnél ihletet meríteni, akkor nézd meg a könyveim a kínálatát, hátha akad olyan könyv, e-könyv, ami segíthet a saját utadon.

Végtelen szeretettel:

Szilvi