A Tiszta Teremtés három feltétele

Manapság nagyon sok szó esik a teremtő erőnk visszavételéről, és életünk tudatos teremtéséről. Amiről pedig sokat beszélnek, ott általában sok-sok félreértés, félremagyarázás is keletkezik.

Egy-két hónappal ezelőtt egy beszélgetés kapcsán megkérdeztem az Égiektől, miért nem működött eddig a teremtésem, miért omlottak össze a terveim sorra. Azt a választ kaptam, hogy a tiszta teremtéshez három dologra van szükség. Ezek a közül az elsőről olvashatsz ebben a cikkben.

A TUDÁS

Az első és legfontosabb dolog, amiről nagyon kevesen beszélnek (ha beszélnek egyáltalán), a tisztaság. Ez azt jelenti, hogy valóban olyan dolgok megvalósításába fektetjük időnket és energiánkat, amelyek Lelkünkből fakadnak, és nem az elme szüleményei.

Ezeket miről tudjuk felismerni? Egyrészt végtelen örömmel tölt el minden pillanat (még a nehezek is!), amikor ezért a célért dolgozunk. Energiáink a maximumon járnak, munkabírásunk felülmúlja minden elképzelésüket, mégis nehezen fáradunk ki. A legfontosabb ismérve azonban a Lelkünkből fakadó vágyainknak az,hogy nem öncélúak. Munkánkat a szolgálat és az alázat érdekében végezzük, teremtő erőnket egy nagyobb jó megvalósulásának rendeljük alá, céljaink segítik embertársainkat a saját boldogságuk, jobblétük megteremtésében. És ezt nagyon-nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni! Teremtő erőnket nem öncélúan kaptuk a Jóistentől!

A tudatos teremtés soha ne jelentse azt számodra, hogy egy nagyobb házat, egy szebb autót vizualizálgatsz naphosszat! Soha ne ebbe fektesd az energiádat! Ezek mind az egóból fakadó vágyak.

Félre ne érts! Nincs semmi baj azzal, ha a fizikai síkon jólétet tapasztal, teremt a Lélek! Épp ellenkezőleg! Azt kívánom minden embernek, hogy bőségben, szabadságban, békében és egészségben élhesse az Életét! De! Ne az legyen a célod, hogy a fizikai jólétet megteremtsd magadnak. Ezt az Élet majd bőségesen elhozza számodra, cserébe a szolgálataidért. Juss el az egód lebontásának arra a pontjára, hogy tudd, minden és mindenki egy, és a saját boldogságod akkor tud majd teljes lenni, ha elvégzed azt a feladatot, amit az Élet mások segítése terén rád bízott. Emlékszel Dumas Három testőrének jelmondatára? Egy mindenkiért, mindenki egyért! Csodálatos gondolat!

Ahhoz, hogy a TUDÁS rendben legyen az Életedben, a felső csakráidnak kell tisztának lenniük. Ők segítik leginkább az Éggel való kapcsolódásodat.

Folytatás ITT. Addig is böngéssz bátran a blogon, vagy néz körül a honlapon, hátha találsz olyan gondolatokat, amelyek megérintik a szívedet.

Szeretettel:

Szilvi