A Tiszta Teremtés második feltétele

Az előző blogbejegyzésben a Tiszta Teremtés három feltétele közül az elsőt ismertettem. Ez pedig az, hogy amit meg szeretnél valósítani, az valóban a Lelked vágya, ne az elméd szüleménye legyen. Égi vállalásod, amit embertársaidért teszel. Cél, amelyben nem az önérdekek vezetnek.

A Tiszta Teremtés második feltétele pedig a Hit.

A HIT

A Tiszta Teremtés folyamatában a második lépcsőfok a Tiszta Hit. Hit abban, hogy amit elképzeltél, az valóban a Magasabb Tudatosságodtól érkezett. Hit abban, hogy a vágyaid valóra válhatnak, és hit abban, hogy képes vagy megteremteni őket. Honnan ismerheted fel? Arról, hogy a Tiszta Hit mentes a kétségektől.

A teremtési folyamata során a legnagyobb korlát Önmagad vagy, a benned lévő kettősség! a bizonytalanság, hogy sikerülhet-e, és a vágy, hogy de jó lenne, ha sikerülne. Kétség. Kétség, amely elválaszt az Egységtől. Márpedig a Tiszta Teremtés csak az egységben képes megvalósulni.

Senki nem tudja nálad jobban megakadályozni terveid megvalósulását, mint a saját kishitűséged, kétségeid, félelmeid, kifogásaid. Ha mindig arra fókuszálsz, mit miért nem lehet megoldani, mi az, ami hiányzik (akár tudásunk, akár eszközök, vagy pénz), milyen nehézségekkel szembenézni. Ez nem azt jelenti, hogy ne mérd fel reálisan a helyzetet, hanem azt, hogy a hiány helyett a célodon legyen a fókuszod.

Talán a második legnagyobb korlátod a közvetlen környezeted. A család, barátok, munkatársak, de legesleginkább a párkapcsolat az, ami vissza tud húzni. Ha nem azzal a férfival, nővel éled az Életed, aki mellett tökéletesen ki tudod bontakoztatni és meg tudod élni Önmagad, akkor a teremtésed halvány árnyéka lesz csupán a valódi lehetőségeidnek.

Jó hír azonban, hogy a környezeted hozzád való viszonya BELŐLED fakad! A körülötted élők viszonyulása hozzád az Önmagadhoz való viszonyod leghívebb tükörképe. Amint megváltoztatod a magadhoz való belső hozzáállásodat, elkezdesz valóban hinni magadban, és tűzön-vízen keresztül kitartasz álmaid megvalósítása mellett, azt fogod tapasztalni, hogy a környezeted is gyorsan változni kezd. Lesznek, akik szeretnek annyira, hogy veled tartsanak, és változzanak veled, és lesznek sajnos, akik számára még nem érkezett el a változás ideje. Őket, bármilyen fájdalmas is, el kell engedned. Saját érdekedben, és az övékében is.

Végső soron, amint haladsz befele, Önmagad felé, rá fogsz jönni, hogy minden csak rajtad múlik, mit teremtesz, kiket és milyen tapasztalatokat vonzol be az életedbe.

Ahhoz, hogy a Hited rendben legyen, a szívcsakrádnak kell tisztának lennie.

A Tiszta Teremtés harmadik feltételéről a következő blogbejegyzésben olvashatsz. Addig is nézz körül az oldalon, hátha találsz számodra érdekes tartalmakat. Ha tetszett a cikk, ajánld másoknak,és oszd meg bátran. Hálásan köszönöm!

Szeretettel:

Szilvi