TÜNDÉRPIHE TITKAI

–  ÖRÖK ÉLMÉNY anya-lánya élményfestés Tündérpihével –

Szeretnél egy igazán meghitt, feledhetetlen, varázslatos, ízig-vérig tündéres-csajszis napot eltölteni a gyermekeddel, miközben szemet gyönyörködtető képeket festetek? Akkor próbáljátok ki a “Tündérpihe titkai” élményfestést, amely az alkotás rejtelmein kívül a tündérek titkos világába is elkalauzol benneteket!

A program során elsajátíthatjátok a különleges, éjszakai hatású festmények készítésnek technikáját, és megismerkedhettek a “Tündérpihe és a Titkok Erdeje” című mesekönyv írásának titkaival is. Festés közben,az egyes munkafázisok végén mesével, tánccal és különleges tündérjátékokkal pihenünk meg!

Anya és egy különleges varázsvers segítségével a kislányok idevarázsolnak egy lehullott csillagot, majd ágyikót készítenek neki, és egy, a tündérektől kapott varázskenőccsel visszaadják a fényét.

Anya-lánya élményfestés csillaggyógyítás
Csillag-gyógyvarázs

Játszunk olyan játékot is, ami nem babra megy! Aki nem elég ügyes, az békává változik, és csak anya puszija mentheti meg!

Tanulunk egy igazi tündértáncot, és mi is tanítunk egy nagyon vicces gyerektáncot a tündéreknek! Sőt, ha túl sok az energia, akkor még a koboldok ugri-bugri táncával is szórakozunk egyet!

Nap végén pedig egy gyönyörű 20*30 cm-es, sötétben “világító”, keretre feszített vászonképpel, és rengeteg maradandó élménnyel térhettek haza!

A “Tündérpihe titkai” élményfestős meseprogram hossza kb. 4 óra, amely 6-11 év közötti gyerekek számára ajánlott.

Megfelelő helyszín megléte esetén Veszprém 150 km-es körzetében házhoz megyek! Természetesen apukát, tesókat, nagyszülőket, unokatestvéreket, barátokat is bevonhattok! Részletekért írj az info@nemethszilvia.hu e-mail címre vagy hívj a +36 20 35 888 72 számon!

Anya-lánya élményfestés
Anya-lánya élményfestés: örök emlék, maradandó varázslat

Várlak szeretettel!

Szilvi