fbpx

Bemutatkozás

Szeretettel üdvözöllek!

A képen az írónő mosolyog rád kedvesen, mert örül, hogy itt vagy!
Ez vagyok én!

Németh Szilvia vagyok, a „Gyógyító szerelem” című regénytrilógia és a „Tündérpihe és a Titkok Erdeje” , valamint az “Ezüst Erdő” című mesekönyvek szerzője.

1977-ben születtem Székesfehérváron, és egészen a 2007-ben bekövetkezett válásomig hagyományos életet éltem. Szereztem három, környezetvédelemmel kapcsolatos diplomát, és kis híján egy doktori fokozatot is. Aztán átértékeltem magamat, a házasságommal együtt elengedtem mindent, és elkezdtem megváltoztatni az életemet.

2011-ben, az akkor öt és fél éves kisfiamnak „Csillagvándor” címen megírtam első mesekönyvemet (még nem jelentettem meg). Ezt követően több mesét és verset írtam a fióknak, majd 2016-ban „Aranytükör” címen magánkiadásban megjelentettem első regényemet, mely végül a „Gyógyító Szerelem” trilógia első kötete lett. „Gyémántcsiszoló” és „Gyógyító Szerelem” címen 2018-ban jelentek meg a folytatások, immáron a saját kiadóm (Fénykönyvtár Kiadó) neve alatt. 2019-ben és 2020-ban pedig papírra születtek a mesekönyveim, melyeket én magam illusztráltam. 🙂

Hosszú belső utazásom felismerés-kincseit osztom meg az írásaimban, azért, hogy az utánam következők útja könnyebb lehessen! Gyere, és tegyünk együtt néhány lépést a boldogságod útján!

Ha úgy érzed, hogy nálam van a térkép, ami segíthet Neked akkor nézz körül a honlapomon, olvasgasd a BLOG bejegyzéseimet, válogass a KÖNYVEIM közül, nézd meg az AJÁNDÉKAIMAT!

Végtelen szeretettel:

Szilvi 🙂