Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek a honlapomon!

 

Németh Szilvia írónő vagyok. Ha még nem ismersz, engedd meg, hogy bemutatkozzam!

1977-ben születtem Székesfehérváron, egy olyan világba, amibe nem illettem bele. Bárhol, jártam, bármit csináltam, mindig kívülálló idegennek éreztem magam, akár a családom körében, akár közösségben fordultam meg éppen.

Ezt az érzést megelégelve kamaszkoromtól kezdve szándékosan nyitottam a külvilág fele. Ennek következménye az lett, hogy míg a hétköznapi élethez és az életemben jelen levő emberekhez picit közelebb kerültem, addig a valódi önmagamtól egyre jobban eltávolodtam. Egészen addig, míg olyan szokásokat és viselkedésformákat vettem fel, amelyek egyáltalán nem tükröztek engem.

2007-ben egy magánéleti válság volt az, amely új kapukat nyitott meg előttem, és az ébredés, a tudatossá válás útjára léptem. Hosszú, érzelmi hullámvasutazással tarkított évek következtek, és az élet néha lassan, máskor nagyokat tépve rántotta le rólam hamis önazonosságom maszkjait.

Írásaimban ennek az időszaknak a felismeréseiből, tanulságaiból táplálkozom. Regényeim alapját mindig személyes tapasztalatok adják, mert úgy érzem, ettől leszek hiteles. A közlésnek, „tanításnak” ezt a formáját pedig azért választottam, hogy számodra egy könnyed, élvezetes, olvasmányos formában adjam át az életről, az élet valódi természetéről szerzett ismereteimet.

Műveimben kiemelt szerepet kap a női minőség gyógyítása, és a párkapcsolati függőségből való megszabadulás, a párkapcsolati játszmákból való kilépés.

A regények mellett írok verseket, melyekhez szintén az élet adja az ihletet, novelláimban és meséimben azonban szabadon szárnyal a képzeletem.

A történeteken keresztül való tanítás mellett vállalok személyes tanácsadást, valamint tanfolyamok és előadások formájában is igyekszem segíteni a hozzám fordulók lelki fejlődését.

Ha úgy érzed, hogy én vagyok az, aki segíthet Neked egy újabb lépést megtenni a boldogságod útján, akkor nézz körül a honlapomon, válogass a könyveim közül, vagy találkozzunk személyesen!

 

Végtelen szeretettel:

Szilvi 🙂