Konzultáció

KONZULTÁCIÓ

 

 

Szeretettel várlak spirituális párkapcsolati és/vagy életviteli konzultációra, ha úgy érzed, segíthetek abban, hogy a magánéleti problémáidra magasabb szemszögből ráláthass. A folyamat során beszélgetéssel feltárjuk azokat a tudat alatti blokkokat, melyek akadályozzák akár a tesi/lelki/szellemi kiteljesedésedet, az egészségedet, a harmonikus emberi kapcsolataidat, a minden tekintetben megfelelő munka/hivatás megtalálását, a nőiességed megélését és egy igaz társ megjelenését az életedben (legyen szó a jelenlegi kapcsolatod magasabb minőségű megnyilvánulásáról, vagy egy új kapcsolat érkezéséről). Ezeket a blokkokat meditációban oldjuk, a feltáruló léleksebeket megtisztítjuk és begyógyítjuk, az Égiek folyamatos jelenléte, és határtalan szeretete által támogatva. 🙂

A konzultáció során előfordulhat, hogy személyre szabott, gyógyító hangrezgések, vagy rövid médiumi üzenetek is érkeznek számodra. 🙂

Skype-os konzultációra is van lehetőség, energetikai tisztítás nélkül, legfeljebb vezetett meditációval. 🙂

Miben tudok segíteni?

  • Párkapcsolati problémák, konfliktusok esetén (bővebb információ ITT).
  • Válás, szakítás, egyedüllét feldolgozásában
  • A kiteljesedésedet, boldogságod megélését akadályozó tudat alatti blokkok feltárásában és oldásában, a léleksebek gyógyításában.
  • A sérült női/férfi minőség gyógyításában, a férfi-női energiák kiegyensúlyozásában.
  • Az önbecsüléssel, önelfogadással, önszeretettel kapcsolatos blokkok oldásában.
  • Nőgyógyászati és meddőségi problémák kiegészítő kezelésében, a háttérben álló blokkok oldásában.
  • Életfeladat megtalálásában és felvállalásában
  • Gyereknevelési kérdésekben
  • Szülőkkel/anyóssal,apóssal való viszony rendezésében 🙂
  • A tudatosságod növelésében bármely életterületen

Miért tudok segíteni?

Mert az elmúlt 10 évben magam is keresztül mentem a fent felsorolt folyamatokon. Az Élet folyamatosan nehéz helyzetekbe állítva ismertette fel velem a bennem található tudat alatti blokkokat, az Isteni Énem pedig mindaddig benne tartott ezekben a helyzetekben, amíg meg nem értettem a tanulságaikat, és be nem gyógyítottam a hátterükben álló léleksebeket. Égi Segítőim (elsősorban Jézus, Kryon és Mihály Arkangyal, de rajtuk kívül még nagyon sokan mások) folyamatosan támogattak, és jelenlétükkel, üzeneteikkel tették számomra könnyebbé a “belső utazást”.

Ez a tíz év a saját gyógyulásom mellett arról szólt, hogy felkészüljek arra, hogy Neked, és még remélhetőleg sok sorstársadnak hitelesen segíthessek! Mivel keresztülmentem mindezeken a problémákon, és olyan megoldásokat találtam rájuk, amelyek békével és örömmel töltenek el, így nem csupán megértem és átérzem a gondodat, hanem könnyebben felismerem a mélyben húzódó okokat, és az Égiek Segítségével személyre szabott megoldást tudok kínálni Neked!

Tapasztalataimat KÖNYVEIMben gyűjtöttem össze, melyekből te is erőt meríthetsz!

Sikertörténeteket és véleményeket rólam ITT olvashatsz.

Árakat és szolgáltatáscsomagokat IDE kattintva éred el!

Szeretettel ajánlom a “Ne vidd át a régit az újba!” párkapcsolati konzultációs csomagot is, melyről bővebb információt ITT találsz!

Jelentkezés: 20/35-888-72 vagy naplanya.konyvek@gmail.com

Végtelen szeretettel:

Szilvi