MEDJUGORJE

Találkozás Önmagaddal

– spirituális zarándoklat Medjugorjébe –

2019.04.19. – 2019.04.23. Húsvét

 

Az utazás célja az Életfeladatunk megtalálása és felvállalása. A zarándoklat során segítséget kapunk abban, hogy felismerjük létezésünk okát, valamint feloldódjanak az eddigi a hárításunk és kudarcaink hátterében álló tudat alatti blokkjaink. Az út azoknak ajánlott, akik szívükből szeretnék beteljesíteni azt a küldetést, amiért a Földre érkeztek. Szeretnék megtapasztalni a szolgálat nyújtotta öröm és teljesség érzését úgy, hogy mindeközben a saját valódi, szívből jövő vágyaikat kérés nélkül teljesíti az Élet!

Ha már érzed magadban az irányt, és a szolgálat iránti vágyat, de eddig nem mertél elindulni, nem merted hátrahagyni a korábbi kötöttségeidet, vagy ha igen, akkor mindig korlátokba ütköztél és visszafordultál, akkor ez a TE utad!

Kattints a videóra, MAJD további információért görgess lejjebb! 🙂

Válassz az alábbi témák közül (kattints a színessel kiemelt szóra 🙂 ):

Jelentkezni a naplanya.konyvek@gmail.com e-mail címre küldött üzenettel tudsz! Tárgy mezőbe írd be kérlek, hogy MEDJUGORJE! Köszönöm! Ha esetleg bizonytalan vagy, akkor hívj fel bátran! 20/35-888-72 Segítek ráérezni, hogy ez most a Te zarándoklatod, vagy csak később érkezik el számodra az utazás ideje! 🙂

Végtelen szeretettel várom a döntésed!

Szilvi 🙂