Mi fán terem Medjugorje?

Medjugorje kis falu volt Boszniában, Mostartól délre, mígnem 1981. júniusában helybeli gyermekeknek Szűzanya több alkalommal megjelent, és elkezdte átadni üzeneteit a gyerekeken keresztül a világ számára. Azóta a kis falu zarándokhellyé nőtte ki magát, ahol számtalan hívő, útját kereső fordul meg évente. Sokak számára sorsfordító változásokat hoz ez a hely.

A Jelenések-hegyére, és a Kereszt-hegyre ma már kitaposott, Jézus keresztútjának stációival jelzett ösvény vezet fel. A Jelenések-hegyén csodálatos tisztaságban érzékelhetők Szűz Mária energiái. Azok, akik nyitott szívvel érkeznek, személyre szóló üzeneteket kaphatnak tőle, csakúgy, mint Jézustól a szomszédos Kereszt-hegyen, ahol az ő energiái töltik be határtalan tisztasággal és szeretettel a helyet. Jelenléte szinte tapintható.

Bár több olyan szent helyen volt lehetőségem megfordulni, ahol a Szent Család korábban járt vagy élt (Egyiptomban és Izraelben), sehol nem találkoztam olyan tiszta energiákkal és olyan erős jelenléttel, mint Medjugorjében.

A “Találkozás Önmagaddal” zarándoklat története röviden: 2018. szeptemberében lehetőséget adott a Élet, hogy másodszor is ellátogassak Medjugorjébe. Utolsó napon a Kereszt-hegyről lefelé jövet éreztem, hogy hamarosan csoporttal térek vissza ide. Megkérdeztem Jézust, hogy mikor legyen ez, és a válasz az volt, hogy Húsvétkor, április 22-én. A elmém azonnal vitatkozni kezdett, mert az április végi dátumot túl későinek éreztem ahhoz, hogy Húsvétra essen. Elvetettem a felkérést azzal, hogy bizonyára tévedtem, és csak képzelődtem. Már itthon, Magyarországon néztem meg, hogy 2019-ben április 22-re esik Húsvét hétfő. 🙂 Megdöbbenve hajtottam fejet a felkérés előtt. Sokáig csak engedtem, hogy dolgozzon bennem láthatatlanul, majd 2019. januárjában megérkezett az utazás célja, és a hozzá tartozó programterv, melyről bővebb információt a főmenü MEDJUGORJE menüpontján keresztül érsz el!

Nézz be a KÉPGALÉRIÁba, és hangolódj össze a hellyel, vagy tudj meg több információt a gyerekekről és a jelenések történetről, valamint az átadott üzenetekről ITT és ITT.