fbpx

Nagy nyári mesevarázs

A képen egy gyönyörűkislány olvas az erdőben, fején virágkoszorú, mellette a macija hallgatja

2020. nyara legyen a meséké! Ne csak a könyvekben, de a hétköznapokban is! 🙂 Vásárold meg a mesekönyveimet, és kapj csodálatos ajándékokat melléjük, feledhetetlené varázsolva a nyarat! Olvass tovább a részeltekért!

A Tündérpihe és a Titkok Erdeje című mesekönyvemhez ingyenes kifestő tartozik, amelyet úgy kell kiszínezni, hogy elképzelik a gyerekek, milyenek lenének a könyvben szereplő éjszakai hatású képek, ha nappali fényben elevenednének meg. Ezzel jó időre varázslatos, alkotó tevékenységgel foglalod le őket. A kifestőt IDE KATTINTVA letöltheted!

Az Ezüst Erdőhöz pedig egy MESEÍRÓ PÁLYÁZATOT hirdettem 7-12 éves gyerekeknek. Ismerjétek meg Bíborkát, a félénk kis boszorkányt, találjátok meg együtt a belső erőt, ami segíti, hogy menekülés helyett legyőzze a problémákat, azután pedig alkossátok meg a saját történeteteket! Küldjétek el nekem a fenykonyvtar@gmail.com vagy a fenykonyvtar@fenykonyvtar.hu e-mail címre, és nyerjetek csodás ajándékot, és legyetek ti azok, akiknek a meséje bekerül az Ezüst Erdő történetét folytató mesefüzetbe!

De ez mind nem elég! Ha most egyszerre rendeled meg mindkét mesekönyvet papír változatban, akkor 5.500 Ft helyett 5.000 Ft (+postaköltség, természetesen) áron kapod meg őket, és ajándékba elküldöm az Online élményfestés Tündérpihével kreatív csomag tartalmát, a több napra felejthetetlen szórakozást kínáló tündérjátékok leírásával együtt!

Ha születésnapi élményfestéssel szeretnéd meglepni a gyermekedet, akkor KATTINTS IDE! Ha pedig felújítjátok a szobáját, és szeretnétek, hogy Tündérpihe ott repkedjen vele, akkor hívj, és egy különleges, tündéri, exkluzív szobafestő élménynap keretében együtt megalkothatjuk a varázslatot!

A születésnapi zsúr és a szobafestő program csak korlátozott számban érhető el!

A “Nagy nyári mesevarázs” akció 2020. július 15-ig érvényes!

Az akció keretében megvásárolt könyvekre is vonatkozik a 100%-os vevőelégedettségi garancia! 🙂 Erről és a rendelés menetéről ITT olvashatsz!

Szeretettel:

Szilvi 🙂