A természettől és a lélektől elszakadt világunkban sokszor fogalmunk sincs, hogy mit jelent NŐNEK lenni, mi is a NŐ valódi ereje, hogyan lehet kapcsolatba lépni vele, és erőlködéstől mentesen működtetni.

A női energia alaptermészete szerint lágyan áramló, mint a víz, legtöbben azonban fuldoklunk ebben a vízben. A külső elvárásoknak való megfelelés kényszere lehetetlenné teszi a Belső Hangunkkal, a természetes női ösztöneinkkel való kapcsolódást!

A külvilág azonban a saját lelkünk kivetülése. A valódi problémák a lélek mélyén rejlő sérülésekben, a női energiák áramlásának blokkolódásában keresendők. Az alábbi tünetek jelezhetik, hogy bizony vannak olyan sebek a lélekben, amelyeknek érdemes utána járni:

 • női egészségügyi problémák (mell, hüvely, méh, petefészek megbetegedései, menstruációs nehézségek, meddőség)
 • önbizalomhiány, önértékelési problémák, szorongás
 • párkapcsolati problémák: elnyomó, kölcsönösen függő (!társfüggés!), vagy elhidegült párkapcsolat, esetleg éppen a párkapcsolat frusztráló hiányérzete (társfüggééééés!!! 🙂 )
 • gyermeknevelési nehézségek: a gyermek átveszi és visszatükrözi az anya lelki problémáit!
 • családi konfliktusok, elsősorban anyával, anyóssal, női rokonnal
 • anyagi nehézségek
 • azonos nem felé irányuló vonzalom
 • stb.

 

Mivel a világon minden energia, mindezen jelenségek hátterében is az energiák kiegyensúlyozatlansága, és az energiaáramlás blokkolódása áll, mely a lélek mélyben húzódó sérüléseinek a következménye.

Élet virága mandala pink
Kép: saját festmény

 

NŐISÉG MENTORÁLÁS

 

Rengeteg irány, módszer és személy érhető már el, ha szeretnéd gyógyítani a női sérüléseidet. Hogy én miért vagyok hiteles segítő ebben, arról a BEMUTATKOZÁS-ban olvashatsz bővebben.

 

A nőiség mentorálás során a life coaching módszertanára alapozva, hatásos kérdéstechnikával és egyéb coaching eszközökkel tárjuk fel az elakadásaidat. Ezt kombináljuk meditációval is.

A folyamat során rátekintünk a családból hozott mintázatokra, megnézzük, hol, milyen módon sérült a belső gyermeked és a nőiséged, szükség esetén Brandon Bays módszerével utazunk az érzelmek világában. Lehető legmélyebben (hét generációra visszamenőleg) gyógyítjuk az anyasebet és az apasebet, valamint, ha érintett vagy, akkor dolgozunk a méhen belüli ikervesztéssel is. Amennyiben nyitott vagy rá, bepillantunk az előző életekbe, tudatosítjuk az elkövetett hibák tanulságait, és az onnan áthozott karmát is oldjuk. Visszahívjuk, átfényesítjük és visszaillesztjük a múltbeli traumák következtében leszakadt lélekrészeket, és visszacseréljük a másoknál ragadt lélekrészeidet is.

Ezt követően különböző mediTációs, mozgásos és művészi módszerek segítségével oldjuk a blokkokat, és helyreállítjuk az energiaáramlást.

Ha a folyamat igényli, úgy más szakembereket (pszichológust, családállítót, stb.) is bevonunk a közös munkába.

A nőiség mentorálás hatására rövid időn belül:

 • javul a közérzeted
 • nő az önbizalmad
 • könnyebben gyógyul a fizikai tested
 • magasabb minőségűek lesznek az emberi kapcsolataid
 • olyan új lehetőségek találnak meg, amelyek eddig messze elkerültek

 

Amennyiben szeretnéd a nőiségedet egy magasabb, egészségesebb, kiteljesedettebb szinten megélni, fordulj hozzám bizalommal! Foglalj időpontot egy 30 perces INGYENES konzultációra a +36203588872 számon vagy az info@nemethszilvia.hu címen, és tedd fel a kérdéseidet, hogy megbizonyosodhass a felől, hogy segítségemmel valóban képes leszel magasabb szintre emelni a női létedet!

Női önismereti regényeimről ITT olvashatsz bővebben, NŐI FESTMÉNYEIMET és a hozzájuk kapcsolódó termékeket a linkre kattintva találod meg, míg MESEKÖNYVEIMMEL ITT ismerkedhetsz meg.

 

Várlak szeretettel!

Szilvi 🙂