Németh Szilvia

Szeretettel köszöntelek!

Németh Szilvia vagyok, nőiség mentor, írónő, life coach és egyre inkább képzőművész is. Hosszú úton, a saját női sebeim gyógyítása által jutottam el odáig, hogy ma már képes vagyok hiteles segítőként jelen lenni a női energiák helyreállításának folyamatában.

Édesapám, mint oly sok apuka, fiú születését várta első gyermekeként. Helyette én érkeztem. Ennek következtében előbb ültem motoron, mint hogy járni tudtam volna, inkább a barkácsolásban segédkeztem, mint a konyhában, és kb. 10 éves koromig KisZolinak szólított Apám. Nagyjából eddig úgy is néztem ki, mint egy fiú. Nem voltam hajlandó szoknyát felvenni, és rövid hajam volt. A zöldségesnél azt mondták: „Mit kérsz, öcsi?”

17 éves korom körül szabadulni akartam a női testtől, és az akkor megjelenő „nemváltó műtét” gondolta forgott a fejemben. Még az első egyetemi évemben, a 19 szülinapi bulin készült fotón is fiúnak néztem saját magamat!!!

Ez volt az a pillanat, ami igazán pofon vert, és innentől kezdve kezdtem el tudatosan, vagy eleinte legalábbis szándékosan változtatni, nővé gyúrni magam.

28 évesen anyává születtem, és ez újabb fordulatot hozott a nőiségem megélésében.

30 évesen a válásom spirituális útra terelt, és innentől valóban tudatosan dolgoztam önmagam gyógyításán. Megértettem, hogy nem véletlenül választottam a női testet, és a sérült női energiáim miatt nem éreztem benne komfortosan magam. Ezen nem a test megváltoztatása, hanem a női traumák gyógyítása tud csak igazán segíteni.

2016 és 2018 között jelentettem meg „Gyógyító Szerelem” címen a női, párkapcsolati, önismereti regénytrilógiámat, mely a személyes párkapcsolati „kudarcaim” mögött húzódó mély lelki sebek és energetikai törések feldolgozásán alapulva tud irányt mutatni nőtársaimnak.

Gyógyító Szerelem trilógia

2020-21-ben a bennem élő kislány is megmutatta magát, három mesekönyvemet jelentettem meg saját illusztrációimmal. Tündéres élményfestő foglalkozásokat, és 2022-ben tündérképző tábort vezettem.

Mesekönyvek gyerekeknek
Mesekönyveim

2021-ben mediátor (konfliktuskezelő) és life coach végzettséget szereztem.

2022 a festésről és az abszolút visszavonulásról, valamint a legeslegmélyebb női sebek teljes begyógyításáról szólt. Ennek eredményeként megszületett bennem az Új Nő, és kezdtem el dolgozni a szakrális női energiák közvetítésével. Ezeknek egy megnyilvánulási formája, hogy gyönyörű, szimbólumokkal, titkos üzenetekkel teli, női energiákat gyógyító festmények születnek általam, melyekről ITT találsz bővebb információt.

Életfa – saját festmény

 

Jelenleg „Minden virág tökéletes” című, traumafeldolgozásról szóló könyvemet írom, egyedi, behangolt női képeket festek, life coachingon, mediTáción és élményfestésen alapuló csoportos női energiás rendezvények indítását tervezem, valamint egyéni női mentorálást vállalok.