fbpx

Érezted már magad kicsinek, magányosnak és elveszettnek a világban? Voltál már úgy, hogy csak áldozata, elszenvedője vagy az Életednek? Úgy gondolsz magadra, mint akinek sem ereje, sem esélye nincs változtatni a körülményeken? Ha igen, akkor szeretettel üdvözöllek, mert jó helyen jársz! Itt könnyen megtalálod a számodra megfelelő támogatást a vágyott céljaid eléréséhez!

Németh Szilvia life coach, mediátor, író, életvezetési tanácsadó

 

Németh Szilvia vagyok, veszprémi life coach, mediátor, spirituális életvezetési tanácsadó, és nem utolsó sorban írónő. Egy olyan nő, aki a saját lelke legmélyebb rétegeiben járva lelt rá az erejére. Ez a hosszú, másfél évtizedig tartó belső utazás, a feltárt és begyógyított sebek tömkelege, a megszerzett tudás és tapasztalat tesz alkalmassá arra, hogy együtt új irányba állítsuk a jövődet! Mert jártam már ott, ahol most te, és meg tudom mutatni a rövidebb utat egy boldogabb, kiteljesedett Élet fele!

A teljesség jelképe

Miben tudlak támogatni téged?

* önszeretet, önbizalom helyreállítása

* belső erő és egyensúly megtalálása, határok meghúzása

* önkifejezés, kommunikációs képesség javítása

* női/férfi minőség megélése

* párkapcsolati és családi konfliktusok hátterében álló okok feltárása

* az emberi kapcsolatok tisztítása, átminősítése vagy lezárása

* életfeladat megtalálása

 

Engedd, hogy irányt mutassak, és spórolj meg egy csomó időt, energiát és kínlódást magadnak!

 

Nézz körül a honlapomon, és ismerd meg alaposabban a COACHING és MEDIÁCIÓ alapú szolgáltatásaimat, a KÖNYVEIMET és engem! Rengeteg ingyenes anyagot is találsz, melyeket az AJÁNDÉKAIM menüpont alatt érhetsz el.

Ha ezek után úgy érzed, hogy számodra én vagyok a hiteles segítő, és dolgoznál velem life coachként, mediátorként vagy életvezetési tanácsadóként? Akkor foglalj helyet e-mailben egy kb. 30 perces ingyenes, és kötelezettségektől mentes ismerkedő beszélgetésre!