fbpx

Segíthetek?

A "Közös megoldás" honlap logója

A 2021-es év csodálatos volt számomra, hiszen két, a lelkem számára fontos, és egymáshoz is közel álló területen képezhettem magam. Célom az volt, hogy magas színvonalú szakmai segítséget nyújthassak mindazoknak, akik az enyémhez kisebb vagy nagyon mértékben hasonló utat járnak be.

Elsőként a Tertius Kft.  által szervezett tanfolyamon szereztem mediátor (konfliktuskezelés, permegelőzés) végzettséget, mellyel az Igazságügyi Minisztérium által bejegyzett közvetítő lettem peres ügyekben.

Ezt követően pedig az Antener Oktatásszervező Kft.  life coach képzésén szereztem végzettséget.

Coachként a belső konfliktusok feloldásában tudok hatékony segíteni, illetve lehetőség van a saját tapasztalataimmal és blokkoldó technikák alkalmazásával ötvözött mentorprogramban is részt venni, mely által mély és tartós változásokat, nagy fokú életminőség javulást érhetsz el.

Mediátorként pedig a külvilágban is megjelent, több fél között feszülő konfliktusok kezelésével szeretnék foglalkozni, ám ehhez további szakmai kompetenciák elsajátítását tartom szükségesnek, így ezen a területen még nem vállalok segítségnyújtást.

Mindezekről bővebb információt a coach és mediátor szakmai honlapomon találsz. Szeretettel várlak, ismerd meg ezt az oldalamat is!