Spirituális párkapcsolati konzultáció

Problémák vannak a párkapcsolatodban? Mindig hasonló társat vonzol magadhoz? Vagy éppen hosszú ideje egyedül vagy, és nem tudod az okát? Változást szeretnél a magánéletedben, és nem tudod, mire van szükséged ehhez?

Miért tudok Neked segíteni ebben?

Az elmúlt tíz esztendőben nagyon mély belső átalakulásokon vezetett keresztül az Élet, amely elindításához és megéléséhez a párkapcsolati problémákat adta nekem ajándékba. 🙂 Súlyos önértékelési problémákkal küzdöttem, gyakran találtam magam méltatlan párkapcsolatban, ahol folyton csak adtam, kizsákmányoltam és gyakran megaláztam magamat egy cseppnyi szeretet reményében. Rendszeresen vonzottam alkoholista férfiakat, és olyanokat, akik becsaptak, megcsaltak, nem értékeltek. Mégis, kapaszkodtam mindenkibe, akit mellém sodort az Élet. Aztán elkezdtem megérteni, hogy mit tanítanak nekem. Önmagamról. Mindig csak önmagamról. A partnereimet tükörként felhasználva rálátást nyertem, hogy hol vannak azok a sebek a lelkemben, amelyek miatt ezeket a férfiakat vonzottam. Belső Vezetőm és Égi Segítőim segítségével nem csupán megleltem, de be is gyógyítottam ezeket a sebeket, és ma már kiegyensúlyozott, önmagával megbékélt, magabiztos, gátlásoktól mentes embernek mondhatom magam.

Tapasztalataimat egyrészt a Gyógyító Szerelem trilógiában összegeztem (melyet pszichológus és Hellinger családállító terapeuta is ajánl), másrészt pedig egyéni konzultációk keretében kívánom segíteni a hozzám fordulókat.

Hogyan zajlik egy konzultáció?

Minden alkalommal beszélgetéssel kezdünk. Ez segíti az összehangolódást és megindítja az energiák áramlását. A beszélgetés során elmondom azt, hogy mit érzékelek veled kapcsolatban,vagy milyen blokkjaidra, problémáidra mutattak rá a Fátyolon túli Segítőink.  Ezt követően egy 20-30 perces meditációban olyan energiák érkeznek rajtam keresztül Hozzád, amelyek feloldják a tudatalattidban eltárolt blokkokat. A konzultáció végén javaslatot kaphatsz arra vonatkozóan, hogy mire érdemes odafigyelned, miben érdemes változtatnod, illetve házi feladatként különböző egyszerű gyakorlatokat is kaphatsz.

Mennyi alkalomra lesz szükség?

Ezt igazán nem tudom megmondani. Egy alaklomtól ne várj csodát olyan problémákra, amik hosszú idő alatt alakultak ki. És ha nem várod, az is lehet, hogy mégis megtörténik. 😉 Volt már rá példa, de a tapasztalat többnyire az, hogy a valódi, tartós, mély változásokhoz több idő kell. Viszont tudni kell rólam, hogy én önállóságra nevelek mindenkit. Azaz, néhány alkalommal eljössz, és én megtanítom Neked azt, amit az elmúlt tíz évben tanultam, hogy aztán tőlem függetlenül, önállóan dolgozhass magadon.

Mire számíts? Mikor fordulj hozzám segítségért, és mikor válassz inkább mást?

Ha hozzám fordulsz segítségért, akkor számíts arra, hogy lágyan, szeretettel, de szembesíteni foglak önmagaddal. Nem fogsz tudni tovább elbújni magad elől, nem fogsz másokra mutogatni a saját helyzeted miatt. Együtt megkeressük, hogy mi az, amiben eddig hazudtál magadnak, mert hiszem, hogy csak az őszinte hozzáállás vezet eredményre, ez hozza meg a mélyben gyökerező, valódi és hosszú távú változásokat.

Válassz engem, ha tényleg változtatni szeretnél, és ehhez hajlandó vagy keményen és kitartóan dolgozni magadon.

Ha azonban erre még nem állsz készen, és csak arra vágysz, hogy valaki meghallgasson, esetleg ködös jóslatokkal vagy mások hibáztatásával rövid időre megnyugtasson, akkor nem én vagyok a Te segítőd.

Fordulj hozzám bizalommal és én várlak szeretettel!

Árakat és szolgáltatáscsomagokat EZEN a linken találsz.

Szeretettel:

Szilvi 🙂