fbpx

Szent Iván éji szerelemvarázs

Egy tűzből nőtt ló vágtat a képen

Szent Iván Éjjele az év leghosszabb napja, a Fény győzelme a sötétség felett, a lélek megtisztulásának és újjászületésének ünnepe! Ez az időszak a kínai horoszkóp szerint a Yang Víz Ló hónap idejére esik, ami a nagy felismerések és változások, valamint az új szerelmek hónapja is.

Itt az ideje elengedni a régi fájdalmakat és működési mintákat, felülemelkedni a sérüléseinken és megnyílni a valódi Élet és a feltétel nélküli szereteten alapuló, harmonikus emberi kapcsolatok fele!

Regényeimmel ebben szeretnék most segíteni Neked!

Használjuk ki az alkalmat, és menjünk végig együtt azon a belső tisztulási folyamaton, amelyen a Gyógyító Szerelem című regénytrilógiám átvezet! Értsük meg a párkapcsolat által mutatott tükröket (Aranytükör), ismerjük fel és gyógyítsuk a tudatalattinkban levő blokkokat, melyek elválasztanak attól, hogy valódi gyémántként tündökölhessünk (Gyémántcsiszoló), és alakítsuk át múltban elszenvedett szerelmi sérüléseket valódi feltétel nélküli szeretetté (Gyógyító Szerelem)! A regényekhez ingyen letölthető munkafüzet és ajándék meditációk tartoznak, hogy a felismeréseken túl a valódi gyógyulás is megtörténhessen!

Ha most nincs kapcsolatod, de vágysz rá, akkor mindenképpen érdemes kitisztítani a korábbi szerelmekben elszenvedett sérelmeket, hogy ne vidd át az új párkapcsolatba ezeknek az energiáját! Ha van párkapcsolatod, de nem úgy működik, ahogy szeretnéd, a regények segítségével rátalálhatsz a mélyben húzódó okokra! Ha pedig csodálatos párkapcsolatban élsz, akkor megelőzheted, hogy a tudatalattidban tárolt minták a későbbiekben a kapcsolat elhidegüléséhez, megromlásához vezessenek!

Tudod, hogy mi a Gyógyító Szerelem rövidítése? GyógySzer! Élj vele! Dönts érzésed, belső hívásod szerint, de ha elindulsz az úton, akkor menj végig rajta!

A regényekre a szerzői árkedvezmény hamarosan megszűnik, ám most még 6.750 Ft + postaköltség áron rendelheted meg a teljes trilógiát! Ez az ár 2020. július 15-ig érvényes, de ha a rendelésedet Szent Iván Éjjeléig (2020.06.23. éjfélig) leadod, akkor a postaköltség felét is átvállalom!

A könyveket a naplanya.könyvek@gmail.com e-mail címre küldött üzenetben tudod megrendelni.

Engedd, hogy segíthessek mindabban, amin már keresztülmentem! Ha további információra van szükséged, akkor nézz körül itt a honlapon, olvasgass a blogomon (a párkapcsolati témájú írásokat linkeltem ide, de megnézheted a többi kategóriát is, a jobb oldalon legördülő kategória-menüsorból választva) vagy keresd a YouTube-on a Gyógyító Szerelem csatornát, ahol szintén rengeteg hasznos anyagot találsz!

Várlak szeretettel!

Szilvi