Tiszta Teremtés: a harmadik láncszem

A Tiszta Teremtésről szóló cikksorozat első részében a Forrásból származó információkról, a másodikban pedig a bennük és az önmagunkban való hitről volt szó. A harmadik láncszem pedig nem más, mint a Tiszta Tett.

A TETT

Tudod, mi a dolgod az Életben, tudod, mi céllal teremtett a Jóisten? Eljutottál az önismeret birodalmában arra a szintre, hogy tisztában vagy az erősségeiddel? Azon képességekkel, melyekkel mások javát szolgálhatod, miközben a saját álmaidat valóra váltod? Hiszed, hogy ez működhet? Elengedted a kétségeidet, kizártad elmédből a félelmet, és csak a célra fókuszálsz?

Mi az, ami még hiányzik a teremtésed beteljesedéséhez? Az, ha nem teszed meg a szükséges lépéseket! Tudod, mit kellene csinálnod, hiszed, hogy jó felé vezet az út, amelyet magad előtt érzékelsz, mégis félsz rálépni, és megtenni azokat a lépéseket, amelyek álmaid valóra válásához vezetnének. Halogatsz, kevésbé lényeges dolgokkal foglalkozol, míg a fontosakhoz hozzá sem nyúlsz. Várod, hogy mások megtegyenek dolgokat helyetted, várod, hogy a külső körülmények változzanak, vársz bármire, amit elméd eszedbe juttat. Mindegy, csak cselekedned ne kelljen. Ez az egó nagyon „kedves” trükkje. Ám ismét van egy jó hírem. A teremtésre egyetlen jó pillanat létezik: a MOST!

Amikor készen állsz a feladatra, a Lelked hívni kezd, hogy lépj rá a beteljesítés útjára! Tedd meg magadért, hogy nem halogatsz! Engedd meg, hogy a Lelked vezessen, bízd rá magad! Tedd meg, hogy követed a Belső Hangodat, és cselekszel, amikor elérkezik az ideje!

Ahhoz, hogy elvégezd a szükséges feladatokat, az alsó csakráid tisztaságára, a Földdel való megfelelő kapcsolódásra van szükség.

Összefoglalva a teremtés lényege:

1.)    TUDOD, mit kell tenned. Ezt a tudást a magasabb tudatosságodtól kaptad, nem elméből találtad ki. Legfőbb ismérve: örömet okoz, és mások javát is szolgálja, nem csupán a saját érdekeidet.

2.)    HISZED, hogy a tudásod a Fényből, a Forrásból fakad, és hiszel abban, hogy nem véletlenül bízta rád a feladatot. Hiszed, hogy okkal hisz benned, és így hiszel te is magadban. Kizárod a kétségeket és a félelmeket.

3.)    TESZED, amit a Lelked sugall, követed a Belső Hangodat, bárhová vezet.

Tiszta Tudás, Tiszta Hit, Tiszta Tett… más szavakkal: tiszta fej, tiszta szív, tiszta kéz, és a Tiszta Teremtés máris kész… 😉 Na jó, ez gyenge volt. 😀

Záró gondolatként hadd osszam meg Veled a saját hitemet, világnézetemet, melyet a tapasztalataim támasztanak alá.

Hitem szerint Életünk főbb állomásainak megteremtésével ebben a fizikai világban nincsen feladatunk, azt már megtettük leszületésünk előtt. A földi létben egyetlen feladatunk van a teremtéssel. Ez pedig az, hogy összekapcsolódjunk a Magasabb Tudatunkkal, azzal a részünkkel, amely valóban képes a csodára. Be kell lépnünk abba az áramlásba, amelyet a Magasabb Énünk hozott létre számunkra, és amely elvezet minden vágyunk (minden valódi, lelkünk mélyéről fakadó álmunk) beteljesüléséhez. Ezt úgy tudjuk megtenni, ha minél nagyobb mértékben lebontjuk az egónkat, és a fizikai lényünk helyett az Isteni Minőségünkkel azonosítjuk magunkat. Ez nem megy egyik napról a másikra. Sokszor hosszú, esetenként fájdalmas folyamat, amelynek egónk különböző félelmek és akadályok gyártásával áll ellen. Ha azonban sikerül túljutnunk az öntudatra ébredésünknek ezen a szakaszán, akkor maradék korlátaink egyre gyorsabban omlanak le. Az Élet hulláma felemel, és bekerülünk a teremtés valódi áramlásába, ahol egyre könnyebben válnak valóra a terveink.

Csodálatos Tiszta Teremtést kívánok Neked! Ha tettszett a cikksorozat, juttasd el olyan emberekhez, akiknek segíthet! Köszönöm!

Szeretettel:

Szilvi