Történetek Felnőtteknek

Felnőtteknek szóló regényeim alapját mindig személyes tapasztalatok adják, mert úgy érzem, ettől leszek hiteles. A közlésnek, „tanításnak” ezt a formáját pedig azért választottam, hogy számodra egy könnyed, élvezetes, olvasmányos formában adjam át az életről, az élet valódi természetéről szerzett ismereteimet. Műveimben kiemelt szerepet kap a női minőség gyógyítása, és a párkapcsolati függőségből való megszabadulás, a párkapcsolati játszmákból való kilépés.

Eddig a GYÓGYÍTÓ SZERELEM című regénytrilógiám jelent meg nyomtatásban, melynek kötetei önismereti kalandregények a szerelem hullámhosszára hangolva.

1.) ARANYTÜKÖR: Tanuld meg jól használni a párkapcsolati csalódásaidat és a tükröt, amit a Párod mutat feléd!

2.) GYÉMÁNTCSISZOLÓ: Ismerd és gyógyítsd meg a gondjaid mögött húzódó léleksebeket, hogy megtanulj valódi gyémántként ragyogni!

3.) GYÓGYÍTÓ SZERELEM: Haladd meg önmagad korlátait a hűtlenség feldolgozása által! Mert a szerelem néha álruhában gyógyít!

A regények mellett írok VERSEKet, melyekhez szintén az élet adja az ihletet, NOVELLÁIMban és gyerekeknek szóló MESÉIMben azonban szabadon szárnyal a képzeletem.

További elérhetőségeim:

Facebook:

  • NapLánya Könyvek – Németh Szilvia szerzői oldala: útkereső felnőttekhez szóló tartalommal
  • Neszi Mesék: apró titkok, melyek bevezetnek téged és gyermekedet a mesealkotás rejtelmeibe

HÍRLEVÉL

BLOG

YouTube csatornámon párkapcsolati tanítások és lélekgyógyító meditációk mellett néhány versemet is meghallgathatod. Ide nem tervezek mesét feltölteni. Annak idején nekünk a fiammal az esti mese olvasása volt a nap legmeghittebb része, így ezt meghagyom nektek! 🙂

Instagram: hű, ezt még csak most formálgatom. 🙂 Kicsit később megsúgom, hol érhetsz el.

E-mail: