fbpx

Tündéri születésnap

– élményfestéssel, varázslatos ajándékokkal és tündérjátékokkal –

 

Mesés születésnapot szeretnél gyermekednek? Olyat, amilyet egészen biztosan nem felejt el? A „Tündérpihe és a Titkok Erdeje” című mesekönyv történeteire komponált szülinapi zsúr a könyv szerzőjével és illusztrátorával éppen ilyen!

A képen az írónő varázsol csillagot a gyerekeknek.
Varázsoljunk csillagot!

Lesz itt minden! Megtanuljuk levarázsolni a csillagot az égről, együtt szövünk „pókhálót”, eljárunk egy gyönyörű tündértáncot, kipróbáljuk, milyen a tündérpletyka, és azt is, hogyan működik a gondolatolvasás !

A képen a gyerekek próbálják megoldani a feladványt, hogy senki ne változzon békává.
Ki lesz a béka?

Megválasztjuk a Tündérkirálynőt/Tündérkirályt is! Sőt! Lesz, aki békává változik, és csak akkor szabadul, ha egy ügyes kistündér visszavarázsolja őt.

 

 

Az elkészült festményeket mutatják büszkén a gyerekek.
Megszülettek a műremekek!

A sok játék közben mesélek a tündérek titkairól, beavatom a gyerekeket a meseírás rejtelmeibe, nem utolsó sorban pedig megfestjük a saját, gyönyörű, csillagos, tündéres unikornisos képünket, amely éjszaka világít, és amit hazavihetnek a gyerekek!
Lányok lányos tündért, fiúk fiúsat festenek hogy mindenki maximálisan elégedett legyen!

A tündéri szülinapot én, azaz Németh Szilvia, A képen az írónő látható.a „Tündérpihe és a Titkok Erdeje” című mesekönyv írónője és egyben illusztrátora vezetem,  és egy egyszerű, ám nagyon élvezetes festési technika segítségével megtanítom a gyerekeknek, hogyan is készültek a könyvben található gyönyörű festmények!

A szülinapi zsúr kérhető házhoz menő (vagy szülő által biztosított helyszínen), illetve bérelt helyszíni változatban!

Házhoz menő változatban elérhető települések: Budapest, Székesfehérvár, Győr, Veszprém, Ajka, Pápa, illetve Veszprém 25 km-es körzete.

Szervező által bérelt helyszín jelenleg csak Budapesten és Veszprémben érhető el.

Szülinapi csomagajánlatok:

Árak Pillangó Tündérpihe Csillagos ég
Három órás alapprogram, akvarell papírra festett képpel. Négy órás program bővített játéktartalommal, keretre feszített vászonkép festésével, a szülinapos számára ajándék mesekönyvvel. Négy órás, bővített program, keretre feszített vászonképpel, és a szülinaposnak 11.000 Ft. értékű ajándékcsomaggal, mely mesekönyvet, névre szóló, tündéres bögrét, névre szóló, tündéres  fényképkeretet és 80 db-os puzzle-t, valamint tündércsokoládét tartalmaz.
Otthon (vagy szülő által biztosított helyszínen): 33.000. Ft 44.000. Ft 55.000. Ft
A szervező által biztosított helyszínen: 55.000 Ft 66.000 Ft 77.000 Ft

Az árak legfeljebb 1- 10 8 gyermek részvételére vonatkoznak! Minden további vendég esetén 3.500 Ft/fő  felár kerül felszámításra! A maximális létszám: 14 gyermek!  MEGJEGYZÉS: Jelenleg a korlátozások miatt a maximális létszám: 8 gyermek + 1 segítő (szülő)

Az árak tartalmazzák:

  • Minden résztvevő gyermek számára névre szóló meglepetés ajándékot
  • Az alkotáshoz szükséges valamennyi eszközt és alapanyagot
  • Csomagtól függően három vagy négy órás, élménygazdag, mesés programot

Ha a gyermeked részt vett már egy barátja “tündéri szülinapján”, akkor kérheted, hogy másik mesét, festeni való képet, játékokat hozzak, így biztosan számára is új élmény lesz a saját ünnepe!

FONTOS!!! Az árak NEM tartalmaznak semmilyen élelmiszert vagy innivalót! Ezt a szülőnek kell biztosítania a szülinapos és a vendég gyermekek igényeinek megfelelően (glutén-,  laktóz-, tojás- stb. élelmiszer allergia figyelembe vételével!) A megrendelő szülő(k)nek a program végéig a helyszínen kell tartózkodni(uk), és a gyerekek étkezése az ő feladatuk (ebbe kérésre besegítek). Bérelt helyszínen okozott esetleges károkért a megrendelő szülő(k) felel(nek)!

További információ: neszimesek@gmail.com vagy 20/35-888-72