varázslatos tündérjátékokkal

 

Mesés születésnapot szeretnél gyermekednek? Olyat, amilyet egészen biztosan nem felejt el? A „Tündérpihe és a Titkok Erdeje” című mesekönyv történeteire komponált szülinapi zsúr a könyv szerzőjével és illusztrátorával éppen ilyen!

A képen az írónő varázsol csillagot a gyerekeknek.
Varázsoljunk csillagot!

Lesz itt minden! Eljárunk egy gyönyörű tündértáncot, játszunk tündérkertészt, kipróbáljuk, milyen a tündérpletyka, és azt is, hogyan működik a gondolatolvasás !

A képen a gyerekek próbálják megoldani a feladványt, hogy senki ne változzon békává.
Ki lesz a béka?

Megválasztjuk a Tündérkirálynőt/Tündérkirályt is! Sőt! Lesz, aki békává változik, és csak akkor szabadul, ha egy ügyes kistündér visszavarázsolja őt.

 

A sok játék közben mesélek a tündérek titkairól, beavatom a gyerekeket a meseírás rejtelmeibe, nem utolsó sorban pedig elővarázsolunk és meggyógyítunk egy lehullott csillagot!

A tündéri szülinapot én, azaz Németh Szilvia, A képen az írónő látható.a „Tündérpihe és a Titkok Erdeje” című mesekönyv írónője és egyben illusztrátora vezetem.

A szülinapi zsúr a szülő által biztosított helyszínen kerül megrendezésre!

Szülinapi csomag tartalma:

  • Kb. három -négy órás mesés, játékos élményprogram élményfestéssel és kézműveskedéssel, amelyről minden gyermek apró ajándékkal térhet haza.
  • A szülinapos számára ajándék mesekönyv dedikálva.

Az árak legfeljebb 1- 7 gyermek részvételére vonatkoznak! Minden további vendég esetén 2.500 Ft/fő  felár kerül felszámításra! A maximális létszám: 10 gyermek! 

Amennyiben a gyermeked részt vett már egy barátja “tündéri szülinapján”, akkor kérheted, hogy másik mesét és más jellegű tündérjátékokat hozzak, így biztosan számára is új élmény lesz a saját ünnepe!

A “Tündéri születésnap” ára 44.000 Ft (áfamentes) + utazási költség (Veszprémtől 0-50 km távolságig ingyenes, efölött 50 km-enként 7.700 Ft)

FONTOS!!! Az árak NEM tartalmaznak semmilyen élelmiszert vagy innivalót! Ezt a szülőnek kell biztosítania a szülinapos és a vendég gyermekek igényeinek megfelelően (glutén-,  laktóz-, tojás- stb. élelmiszer allergia figyelembe vételével!) A megrendelő szülő(k)nek a program végéig a helyszínen kell tartózkodni(uk), és a gyerekek étkezése az ő feladatuk (ebbe kérésre besegítek). Bérelt helyszín esetén az okozott esetleges károkért a megrendelő szülő(k) felel(nek)!

További információ: info@nemethszilvia.hu vagy 20/35-888-72