Szereted a titkokat és a táncot? Érdekel, milyen csodákat rejt az erdő sötétje? Kíváncsiságod legyőzi a félelmeidet? Ha igen, akkor fedezd fel együtt Tündérpihével a Titkok Erdejét!

Legyél Te a legjobb barátnője, táncolj, röppenj vele, és ismerd meg az erdő minden szegletét!

A képen a "Tündérpihe és a Titkok Erdeje" című mesekönyv borítója látható, mely egy tündér táncát ábrázolja a pitypangokkal.

A balerinák kecses mozdulatai által inspirált festmények, és a köréjük szőtt csodás-kedves történetek különleges, sosem látott világba repítik el az olvasókat és a mesét hallgatókat, hogy aztán újra, és újra, és újra olvassák a könyvet. A képek vázlatát pedig a saját elképzeléseik szerint kifesthetik a gyerekek!

A képen a mesekönyv egyik illusztrációja és a hozzá tartozó, kiszínezhető vázlat látható
A kép forrása: saját festmény

FIGYELEM!

Kiemelt fokozatú

„Légyszi, csak egyet olvass még!”

veszély!!! 🙂

***

HA ÉRDEKEL A MESE, OLVASS TOVÁBB! 🙂

***

Hogy kicsoda Tündérpihe? Tündértollnak, a tündérlelkek történetírójának és Tündér-kéknek, a mindent látó gyógytündérek különleges gyermeke, aki nevét nem apja után kapta, hanem finom, kecses, pehelykönnyű mozdulatai ihlették a névválasztásra szüleit. A kis tündérlány úgy mozog, akár egy balerina.

Pihe kíváncsisága nem ismer határokat, és éjjel-nappal kutatja az élet és az erdő titkait. Míg a többi tündér pihen, ő külön utakon járva fedezi fel a világot. Egyik éjszakai kalandja során találkozik egy emberlánnyal, akivel életre szóló barátságot kötnek. Amikor pedig egy évre elválni kényszerülnek útjaik, Pihe ebbe a könyvbe gyűjti össze kalandjait, hogy megoszthassa életének hétköznapjait barátnőjével.

A Titkok Erdeje tíz fejezeten át tárja elénk eddig rejtett életét, megismertetve a gyerekeket a természet mesés és valós ciklusaival egyaránt.

Tündérpihe különleges hangulatú, titokzatos festményeken jelenik meg. Arca mindvégig rejtve marad előttünk, így minden gyermek könnyedén képzelheti magát akár Pihe, akár barátnője szerepébe. A képeket a balerinák kecses mozdulatai ihlették, és a könyv szerzőjének fantáziája helyezte őket a rejtélyes erdei háttérbe.

A képen a mesekönyv egyik illusztrációja látható, melyen Tündérpihe játszik egy csigával
A kép forrása: saját festmény

A mese lágyan tanítja a gyerekeket a jószívűségre, barátságra, bátorságra, szeretetre, és önmaguk csodájának felvállalására.

Ismerd meg Tündérpihét picit közelebbről: ITT bemutatom!

Ha szeretnél még többet megtudni a könyvről, akkor less bele az alkotást övező titkokba TÜNDÉRPIHE facebook oldalán,   hallgasd meg  a kedvenc fejezetemet hangoskönyvként a NeSzi Mesék YouTube csatornáján, és nézd meg, hogyan tetszett azoknak, akik már elolvashatták a mesét! Kattints az OLVASÓI VÉLEMÉNYEKÉRT, vagy tudd meg, mit gondol Tündérpihéről egy három gyermekes könyves BLOGGER! Itt pedig még egy CIKKet is olvashatsz a mese születéséről!

SŐT! 2020-ban Te is találkozhatsz a Tündérekkel! A vészhelyzet lejárta után kérhetsz egy csodákkal teli születésnapi zsúrt, eljöhetsz anya-lánya élményfestésre, vagy a többi varázslatos programra! Addig pedig nagy szeretettel ajánlom az otthonról is kipróbálható, ONLINE ÉLMÉNYFESTÉST Tündérpihével! 

Ha tetszik a mese, RENDELD MEG a neszimesek@gmail.com e-mail címre küldött üzenetben! A rendeléssel kapcsolatos információkat ITT találod

A könyvhöz tartozó INGYENES kifestőket ERRE A LINKRE KATTINTVA töltheted le!

Jó szórakozást kívánok Nektek!

Végtelen szeretettel:

Szilvi