Tündérpihe és a Titkok Erdeje

Szereted a titkokat és a táncot? Érdekel, milyen csodákat rejt az erdő sötétje? Kíváncsiságod legyőzi a félelmeidet? Ha igen, akkor fedezd fel együtt Tündérpihével a Titkok Erdejét!

Legyél Te a legjobb barátnője, táncolj, röppenj vele, és ismerd meg az erdő minden szegletét!

A balerinák kecses mozdulatai által inspirált festmények, és a köréjük szőtt csodás-kedves történetek különleges, sosem látott világba repítik el az olvasókat és a mesét hallgatókat, hogy aztán újra, és újra, és újra olvassák a könyvet. A képek vázlatát pedig a saját elképzeléseik szerint kifesthetik a gyerekek!

FIGYELEM!

Kiemelt fokozatú

„Légyszi, csak egyet olvass még!”

veszély!!! 🙂

***

HA ÉRDEKEL A MESE, OLVASS TOVÁBB, vagy RENDELD MEG előrendelési kedvezménnyel! 🙂

***

Hogy kicsoda Tündérpihe? Tündértollnak, a tündérlelkek történetírójának és Tündér-kéknek, a mindent látó gyógytündérek különleges gyermeke, aki nevét nem apja után kapta, hanem finom, kecses, pehelykönnyű mozdulatai ihlették a névválasztásra szüleit. A kis tündérlány úgy mozog, akár egy balerina.

Pihe kíváncsisága nem ismer határokat, és éjjel-nappal kutatja az élet és az erdő titkait. Míg a többi tündér pihen, ő külön utakon járva fedezi fel a világot. Egyik éjszakai kalandja során találkozik egy emberlánnyal, akivel életre szóló barátságot kötnek. Amikor pedig egy évre elválni kényszerülnek útjaik, Pihe ebbe a könyvbe gyűjti össze kalandjait, hogy megoszthassa életének hétköznapjait barátnőjével.

A Titkok Erdeje tíz fejezeten át tárja elénk eddig rejtett életét, megismertetve a gyerekeket a természet mesés és valós ciklusaival egyaránt.

Tündérpihe különleges hangulatú, titokzatos festményeken jelenik meg. Arca mindvégig rejtve marad előttünk, így minden gyermek könnyedén képzelheti magát akár Pihe, akár barátnője szerepébe. A képeket a balerinák kecses mozdulatai ihlették, és a könyv szerzőjének fantáziája helyezte őket a rejtélyes erdei háttérbe.

A mese lágyan tanítja a gyerekeket a jószívűségre, barátságra, bátorságra, szeretetre, és önmaguk csodájának felvállalására.

Ha szeretnél többet megtudni a könyvről, akkor less bele az alkotást övező titkokba TÜNDÉRPIHE FACBOOK OLDALÁNOLVASS BELE A MESKÖNYVBE  és nézd meg, hogyan tetszett azoknak, akik megjelenés előtt elolvashatták a mesét! Kattints az OLVASÓI VÉLEMÉNYEKÉRT!

Ha tetszik a mese, rendeld meg 30% ELŐRENDELÉSI KEDVEZMÉNNYEL 2019. szeptember 30-ig október 10-ig! (Technikai okok miatt csúszik a beszállítás, így tovább tart az akció! 🙂 )

A postázás várhatóan 2019. október 14-től tud megkezdődni!

A könyvhöz tartozó kifestőket hamarosan letöltheted, hogy akárhányszor kiszínezhessék a gyerekek! Ehhez kérlek, látogass vissza kicsit később!