A képen a mesekönyv borítója látható, rajta a kedves mosolyú boszilány, Bíborka

Ezüst Erdőben éppen olyan az élet, mint bárhol a világon, legalábbis első ránézésre. Egy furcsa nyári napon azonban egy fekete felleg jelenik meg az erdő ezüstösen csillogó fái felett. A felhő leszáll a réten, majd egy vakondtúrásban orra bukik, és sírni kezd.

Így kezdődik Bíborka, a kedves arcú, aranyszívű boszorka kalandja új otthonában, az Ezüst Erdőben. Érkezésének nem minden erdőlakó örvend, és ez számos baj forrása lesz a későbbiekben. A gondok azonban nem arra valók, hogy elfussunk előlük. Bíborka is kénytelen megtanulni, hogy a probléma csupán minden történet kezdete, és csak az jut el a meséket jellemző boldog befejezéshez, aki bátran szembenéz azzal, amit elé sodor az élet.

Az „Ezüst Erdő” az „Erdő Titkai” sorozat második kötete, mely nem közvetlen folytatása az első történetnek. Közös pontjuk csupán annyi, hogy ez a mese is az erdőben játszódva avat be az élet titkaiba. Kicsi és nagy egyaránt bátran olvashatja. Különösen nagy szeretettel ajánlom önbizalomhiányos, megfutamodásra hajlamos gyereknek (és felnőtteknek 🙂 ), akik számára feloldozást hozhat a történet. Az Ezüst Erdőt a szívemből született rajzokkal díszítve ajánlom Neked és Gyermekednek!

A képen a mesekönyv egyik kedves szereplője, Kíváncsiga mosolyog idétlenül.

Ha szeretnéd meghallgatni az első fejezetet, akkor ITT megteheted!

A mesének pedig úgy lesz vége, hogy nem lesz vége. Egy meseíró pályázat keretében várom, hogy együtt folytassuk a történetet! A részletes felhívást IDE KATTINTVA találod meg.

Ha tetszik Bíborka és az Ezüst Erdő lakóinak történte, akkor rendeld meg a neszimesek@gmail.com e-mail címen! A rendelési feltételekről ITT tájékozódhatsz!