Rendeléssel kapcsolatos információk

100% vevőelégedettségi garancia a minden papír-és e-könyvemre!!!*

 

Könyv címe Papírkönyv E-könyv*****
Ár (Ft/db)** Csomagolási-és postaköltség Ár (Ft/db)**
Aranytükör/Gyémántcsiszoló/
Gyógyító Szerelem
egy kötet
2.500 1.000 1.100
Bármely két kötet együtt összesen 4.750 1.800 2.000
Mindhárom kötet együtt összesen

6.750

1.800 2.700
Végzet (novelláskötet) 900
Szivárványmesék 900
Varázs Garázs 900
Festett Versek 1.: Hiszlek! 900
Festett Versek 2.: Szent Tűz 900

 

*: 100% vevőelégedettségi garancia feltétele: Ha spirituálisan nyitott embernek vallod magad (ez fontos!), és úgy olvasod a könyveimet, akkor egészen biztos vagyok benne, hogy megtalál olyan üzenet, ami segítséget jelent számodra az Életed tudatos megélésében.

A Gyógyító Szerelem trilógiánál fontos kitétel!: Ha elolvasod mindhárom kötetet, és tiszta szívedből úgy érzed, hogy nem kaptál semmit sem a történetekből, akkor vállalom, hogy a vásárlás teljes összegét a csomagolási- és postaköltséggel együtt visszafizetem!!! Ehhez egy feltételnek kell teljesülnie: Azt kérem, hogyha véletlenül úgy érzed, hogy nem kaptál segítséget egyik kötetből sem (amit az eddigi visszajelzések alapján kizártnak tartok 🙂 ), akkor ezt jelezd felém! Ekkor egyrészt felveszem Veled a kapcsolatot, és átbeszéljük a helyzetedet, másrészt azt fogom kérni, hogy adj magadnak fél évet, és olvasd újra az egészet! Lehet ugyanis, hogy még nem álltál készen arra, hogy megértsd, mit üzen számodra az Élet. Ha a második olvasás után még mindig úgy érzed, hogy nem kaptál semmit a Gyógyító Szerelem trilógiától, akkor természetesen visszautalom a könyvek árát úgy, hogy közben Te megtarthatod azokat, hátha később segítenek! 🙂

Mesekönyveknél a megajándékozott gyerkőcre vonatkozik a garancia: ha nem szereti a meséimet, visszafizetem az árát! Vigyázat! Gyerekeken teszteltem!!!  🙂

**: Az árak az alanyi adómentesség miatt 0% Áfá-t tartalmaznak. Az árlista 2018. 09.17-től érvényes.

A könyveket a naplanya.konyvek@gmail.com e-mail címre küldött üzenetben, vagy a „Kapcsolati űrlap” sablonjának kitöltésével tudod megrendelni.*** Kérlek, add meg a megvásárolni kívánt könyvek címét, és a darabszámot, valamint a szállítási címet! Rendeléskor kapsz egy e-mailt, melyben megadom a számlaszámot és az utalandó végösszeget. Az összeg beérkezése után küldöm a megrendelt terméke(ke)t. A papírkönyveket postai csomagként kapod meg. Szállítási idő: kb. 5 munkanap. Az e-könyv e-mailben fog megérkezni, arra a címre, ahonnan rendelted. Átfutási idő jellemzően 24 órán belül, maximum 48 óra.

***Adataidat bizalmasan kezelem, csak a rendelés, illetve az adózási kötelezettségeim teljesítéséhez használom fel, harmadik félnek nem adom ki. Az adatvédelmi irányelveket és az adatkezelési szabályzatot ITT találod.

***** E-könyvet pdf-ben nem áll módomban küldeni, csak ePub vagy Mobi formátumban. Megrendeléskor kérlek, jelezd, hogy melyiket választásod! Ha azonban telefonon vagy számítógépen szeretnéd olvasni őket, akkor szívesen segítek olyan program/applikáció letöltésében, mely kezelni tudja ezeket a formátumokat. Megértésedet köszönöm!