Gyógyító Szerelem

Kedves Látogató!

Ezen az oldalon a felnőtteknek szóló, “Gyógyító Szerelem” című párkapcsolati, önismereti trilógiám regényeit találod. Kattints a képekre, és engedd, hogy vezesselek az utadon! Lefelé görgetve megismerheted az olvasói véleményeket is.

A mesekönyveimről a „Gyerekeknek” menüpont alatt olvashatsz!

 

x  x

 

*****

Szakemberek véleménye a “Gyógyító Szerelem” trilógiáról

(Kíváncsi vagy mások véleményére is? Kattints a számtalan olvasói élményért!)

Németh-Kállai Szilvia, újságíró, Budapest: “Szembe nézni önmagunkkal, felismerni az összefüggéseket, hogy mi, miért úgy történt az Életünkben ahogyan azt megéltük, és a fájdalmakban, félelmekben meglátni a fejlődés lehetőségét, no, ez nem egy egyszerű feladat. Az Aranytükör kedves, őszinte, mély, humoros és néhol pikáns részeivel bátran vállalja fel ezt az utat. Kata küzdelmei a férfiakkal, önmagával és a vágy, hogy rátaláljon a boldogságra ismerős gondolat lehet bármely nőnek. Ez a könyv, amit most a kezedben tartasz kedves olvasó, egy érzelmekkel és fordulatokkal teli igaz történet, amelyben egy nő, NŐ-vé, és a gondolat, a vágy valósággá válik.”

 

Sz. Gyöngyi, Hellinger családállító szakember: Nagyon jól egymásra fűzted a történet szálait, mint a gyöngysoron a gyöngyöket. Tartalmilag, szakmailag, spirituálisan (ami nekem mindig azt jelenti, hogy őszintének lenni magunkhoz ) helytálló a könyv minden része. Tiszta csatorna vagy, könnyen érthető a mondandód. Aki az önmegismerés útjára még csak mostanság lépett rá, az se riad el az ismeretlen spiri szavak miatt. Megvan benned a kellő alázat, hogy valódi gyógyító, segítő legyél.

*****

A saját ajánlóm az önismereti, szerelmes, romantikus regényeimhez

Megtapasztaltad már  a szerelem legnagyobb magasságát és legnagyobb mélységét? Belefáradtál a magánéleted örökös hullámzásába? Szeretnél önmagaddal stabil, pozitív kapcsolatot kialakítani, hogy végül ez jelenjen meg a párkapcsolatodban is?

 <img src="happysad.jpg" alt="">

A “Gyógyító Szerelem” című trilógiát személyes tapasztalatok és felismerések alapján, regényes, szórakoztató formában írtam meg azért, hogy NEKED segíthessek abban, hogy a saját belső utazásod könnyebb és gyorsabb legyen.

A trilógia első kötete az „ARANYTÜKÖR” , melynek segítségével választ kaphatsz a párkapcsolati veszteségekkel kapcsolatos kérdéseidre. Ismered az érzést: “Miért ismétlődik mindig minden?” “Miért egyforma minden férfi?” “Miért mindenki csak a testemet akarja?” Ezeket a kérdéseket én is ezerszer feltettem magamnak, aztán befelé figyelte a válaszokra. A regényt ezen válaszok alapján írtam meg.

A sorozat második kötete a „GYÉMÁNTCSISZOLÓ” a párkapcsolati játszmákról, az azok mögött álló tudat alatti blokkokról, régi traumákról, belső elfojtásokról, és a feloldásukhoz vezető útról szól. Tartozik hozzá egy ajándék munkafüzet és meditációk is, amelyek segítenek lecsiszolni a lelkedben rejlő, nyers gyémántot, hogy te is teljes fényedben tündökölhess!

Végül pedig a trilógiával azonos címet viselő „GYÓGYÍTÓ SZERELEM” záró kötettel új megvilágításba helyezem azt a nehéz helyzetet, amikor belép egy harmadik személy a képbe. Árulás, megcsalás. Mi lehet a kiút? Milyen titkokat tárhat fel a Lelked, ha túl mersz lépni a korlátaidon, és ahelyett, hogy egyszerűen a másikat hibáztatnád a történtekért, a saját tudatalattidat vizsgálod meg? Vajon milyen léleksebek húzódnak meg a mélyben, ami miatt vonzod ezeket a fájdalmas helyzeteket? És mi történik akkor, ha megtisztítod és begyógyítod őket?

A három szerelmes önismereti regényt úgy írtam meg, hogy olvasás közbe te is beleolvadsz a történetbe, és úgy érzed, mintha a sajátod lenne!

Gyere, és tarts velem, akár a könyveimben, akár egy közös COACHING vagy MEDIÁCIÓ alapú folyamatban!

Az árakról és a 100% pénzvisszafizetési garanciáról a MEGRENDELÉS oldalon tudsz tájékozódni!