Aranytükör

Az ARANYTÜKÖR egy őszinte, mély, humoros, néhol iróniába hajló, máskor finoman pikáns regény, amely arról szól, hogy boldogságkereső utazásunk közepette, mennyi mindent tanulhatunk önmagunkról a párkapcsolataink segítségével.

Ez a fordulatos, és érzelmekben gazdag könyv segít más szemmel tekinteni a kudarccal végződött kapcsolataidra. Mindeközben elhozza annak békéjét, hogy minden okkal történt, és minden úgy jó, ahogy éppen van.

Segítségével:

  • könnyedén megvizsgálhatod párkapcsolati mozgatórugóidat,
  • felismerheted azokat a sablonokat, amelyek szerelmi életedet meghatározzák,
  • megértheted a veszteségeid mögött húzódó mélyebb okokat.

A megértés megkönnyítheti a feldolgozást, segíthet a továbblépésben, feltárhatja azokat a léleksebeket, amelyek a “hibáid”, “hibázásaid” hátterében állnak. Összességében véve a regény segít abban, hogy a fájdalmakból és veszteségekből nagyszerű dolgokat építhess, és egy magasabb lelki szintre léphess.

A párkapcsolatokon túl az Aranytükörben kiemelten fontos szerepet játszik a női minőség gyógyítása, és a visszatalálás Istennői minőséghez.

A regény elsősorban hölgyekhez szól, azonban megérinti azon férfi olvasók szívét is, akik kicsit többet szeretnének tudni a női lélek titkairól.

A regény a GYÓGYÍTÓ SZERELEM trilógia első kötete. A regényhez személyes ajánlót, illetve olvasói véleményeket is találsz, és tudsz belőle részleteket olvasni, illetve megnézheted, eddig mik jelentek meg a médiában a könyvről.

Az Aranytükörre, csakúgy, mint a többi írásaimra, 100% elégedettségi garanciát vállalok! Részletekért kattints a képre!

Ha tetszik, akkor a kapcsolati űrlapon keresztül, vagy a naplanya.konyvek@gmail.com címen meg tudod rendelni.  A rendeléssel kapcsolatos további információkat EZEN a linken találsz. Rendelés előtt érdemes lehet a GYÉMÁNTCSISZOLÓba, és a GYÓGYÍTÓ SZERELEMbe is belekukkantani, hátha egyben kéred az egészet! Úgy nem csupán a könyvek olcsóbbak, de nem kell duplán/triplán postaköltséget fizetni. 😉