Aranytükör

Az ARANYTÜKÖR egy őszinte, mély, humoros, néhol iróniába hajló, máskor finoman pikáns regény, amely arról szól, hogy boldogságkereső utazásunk közepette, mennyi mindent tanulhatunk önmagunkról a párkapcsolataink segítségével.

Ez a fordulatos, és érzelmekben gazdag könyv segít más szemmel tekinteni a kudarccal végződött kapcsolataidra, miközben elhozza annak békéjét, hogy minden okkal történt, és minden úgy jó, ahogy éppen van. Segítségével könnyedén megvizsgálhatod párkapcsolati mozgatórugóidat, és felismerheted azokat a sablonokat, amelyek szerelmi életedet meghatározzák, illetve megértheted a veszteségeid mögött húzódó mélyebb okokat. A megértés megkönnyítheti a feldolgozást, segíthet a továbblépésben, feltárhatja azokat a léleksebeket, amelyek a “hibáid”, “hibázásaid” hátterében állnak. Összességében véve a regény segít abban, hogy a fájdalmakból és veszteségekből nagyszerű dolgokat építhess, és egy magasabb lelki szintre léphess.

A párkapcsolatokon túl az Aranytükörben kiemelten fontos szerepet játszik a női minőség gyógyítása, és a visszatalálás Istennői minőséghez.

A regény elsősorban hölgyekhez szól, azonban megérinti azon férfi olvasók szívét is, akik kicsit többet szeretnének tudni a női lélek titkairól.

A regény a GYÓGYÍTÓ SZERELEM trilógia első kötete.