Gyémántcsiszoló

Az Aranytükör főszereplője, Kata, a párkapcsolati veszteségek tudatos feldolgozásáról szerzett tapasztalatait átadja tanítványainak. Vica, Mona és Kriszta mindannyian megtapasztalták már a legnehezebb párkapcsolati helyzeteket, és az Aranytükör segítségével eljutottak arra a pontra, ahol az Élet nyomása az egyszerű szénből, a „hétköznapi” nő állapotból őket is gyémánttá préselte. Ám a nyers gyémántot mindig csiszolni kell ahhoz, hogy valóban értékes legyen. Kata segítségével a lányok lépésről-lépésre szabadulnak meg a párkapcsolati játszmáiktól, és az azok hátterében álló, boldogságukat korlátozó, tudatalattiban betárolt sérülésektől, hogy valóban tiszta fénnyel tündökölhessenek.

Az érdekes történet szálai közé fűzött tanítások segítségével az olvasó könnyedén ráismerhet a saját párkapcsolati problémáinak hátterében álló tudat alatti blokkokra, a kiegészítő, ingyen letölthető MUNKAFÜZET, illetve a Gyógyító Szerelem YouTube csatornára felkerült meditációk segítségével pedig mélyreható gyógyulást tud az olvasó véghezvinni a saját életében.

A regény alapjául valós események és felismerések szolgálnak, a kerettörténet és a karakterek azonban a fantázia szüleményei.

A regényről szakértői és olvasói véleményeket ITT olvashatsz.

A Gyémántcsiszolóra, csakúgy, mint a többi írásaimra, 100% elégedettségi garanciát vállalok! Részletekért kattints a képre!

Ha tetszik, akkor a kapcsolati űrlapon keresztül, vagy a naplanya.konyvek@gmail.com címen meg tudod rendelni.  A rendeléssel kapcsolatos további információkat EZEN a linken találsz. Rendelés előtt érdemes lehet a ARANYTÜKÖRbe, és a GYÓGYÍTÓ SZERELEMbe is belekukkantani, hátha egyben kéred az egészet! Úgy nem csupán a könyvek olcsóbbak, de nem kell duplán/triplán postaköltséget fizetni. 😉