Gyémántcsiszoló

Az Aranytükör főszereplője, Kata, a párkapcsolati veszteségek tudatos feldolgozásáról szerzett tapasztalatait átadja tanítványainak. Vica, Mona és Kriszta mindannyian megtapasztalták már a legnehezebb párkapcsolati veszteségeket, és az Aranytükör segítségével eljutottak arra a pontra, ahol az Élet nyomása az egyszerű szénből, a „hétköznapi” nő állapotból őket is gyémánttá préselte. Ám a nyers gyémántot mindig csiszolni kell ahhoz, hogy valóban értékes legyen. Kata segítségével a lányok lépésről-lépésre szabadulnak meg a párkapcsolati játszmáiktól, és az azok hátterében álló, boldogságukat korlátozó, tudatalattiban betárolt sérülésektől, hogy valóban tiszta fénnyel tündökölhessenek.

Az érdekes történet szálai közé fűzött tanítások segítségével az olvasó könnyedén ráismerhet a saját párkapcsolati problémáinak hátterében álló tudat alatti blokkokra, a kiegészítő, ingyen letölthető MUNKAFÜZET, illetve a Gyógyító Szerelem YouTube csatornára felkerült meditációk segítségével pedig mélyreható gyógyulást tud az olvasó véghezvinni a saját életében.

A regény alapjául valós események és felismerések szolgálnak, a kerettörténet és a karakterek azonban a fantázia szüleményei.

A regényről szakértői és olvasói véleményeket ITT olvashatsz.

Rendeléssel kapcsolatos információkat ITT találsz.