Amikor készen lettem az Aranytükörrel, még nem sejtettem, hogy folytatása is lesz a történetnek. Mindössze néhány nappal a könyv kinyomtatása előtt vált biztossá bennem, hogy nem egyetlen regény, hanem egy trilógia első kötete született meg.

Néhány hónappal később erős késztetést éreztem, hogy megírjam… a harmadik kötetet. 🙂 Mondtam már, hogy úgy alkotok, mint a villám? Na, nem olyan gyorsan, de olyan cikk-cakkban. 🙂

2016 december 31-én, szilveszter éjszaka született meg a Gyógyító Szerelem, a trilógia záró kötete. Ám arról fogalmam sem volt, hogy a második rész miről fog szólni, és hogyan illeszkedik a kettő közé. A karakterek nagyjából megvoltak bennem, hiszen ők a harmadik epizód szereplői is, illetve írtam másfél oldalt még 2014-ben (jóval az Aranytükör 2016-os megjelenése előtt), de továbbra sem tudtam elképzelni, hogyan fogok egy olyan hidat képezni, ami zökkenésmentesen köti össze a kezdetet a véggel. 🙂

Aztán 2018 tél végén, tavasz elején hirtelen megszállt az ihlet, és rövid idő alatt sikerült megírnom a Gyémántcsiszolót, ami nem csupán a történet, hanem a saját írói stílusom fejlődése szerint is beilleszkedik a már meglevő két rész közé.

Az Aranytükör főszereplője, Kata, immár tanítóként adja tovább a tapasztalatait. Egy meditációs párkapcsolati szemináriumsorozatán keresztül, a tanítványainak élettörténetét bemutatva juthatunk el azokhoz a tudatalattiban eltárolt, korlátozó blokkokhoz, amelyek akadályozzák a boldog párkapcsolat megjelenését és megélését.

A regényhez egy online letölthető munkafüzetet és egy meditációsorozatot is készítettem, hogy a Te belső utazásod támogassam, könnyebbé tegyem. Élj a lehetőséggel, és gyógyítsd meg azokat a sebeket, amik elválasztanak a boldogság megélésétől!

A Gyémántcsiszolót ÍGY rendelheted meg. A munkafüzetet EZEN az oldalon találod. Ha nem sikerül letölteni, küldj egy e-mailt, és átküldöm Neked! A meditációsorozatot a YouTube csatornámon tudod meghallgatni, a Gyémántcsiszoló lejátszási listában.

Végtelen szeretettel:

Szilvi 🙂