Ezen az oldalon azok mesélnek, akikkel már dolgoztam együtt.
Néha csak egy-egy, általam fontosnak érzett mondatot ragadtam ki tőlük kedvcsinálónak.
A nevükre kattintva elolvashatod a teljes történetüket.

S. Éva: “Az egyéni coaching folyamat során is minden alkalommal megbizonyosodtam szakmai tudásáról és megnyugtató, támogató, ösztönző kisugárzásáról, ami nagyban alapul szolgált a közös munkához… A folyamat során új oldalakról ismertem meg magam, sok megértés született bennem… számomra lényeges lépéssel vagyok közelebb az igazi hivatásom megtalálásához.”

A. Katalin: “Szilvi azonnal ráérzett a probléma gyökerére. Nálam több kell a coachingnál. Mint utólag kiderült, egy leszakadt lélekrész visszaintegrálására volt szükség. Rövid időn belül behívta a probléma megoldásához szükséges gyógyító energiákat úgy, hogy egymástól 200 km távolságban voltunk, és telefonon keresztül kommunikáltunk… Az oldás annyira intenzív volt, hogy közel 12 órán át aludtam egyhuzamban. Másnapra az addig gyulladt bölcsességfogamról is lement a gyulladás. Ezek voltak az azonnal érezhető, fizikai változások. A lelki változások pedig most zajlanak. Ez volt életem eddigi legerősebb oldása.”

P. Andi: “Ez olyan jól sikerült, hogy alig volt időm megírni ezt a köszönőlevelet, annyi minden változott hirtelen és úgy felpörögtek az események…” 🙂

Dolli (teljes ajánlás): “Párkapcsolati és az életem több területét befolyásoló elakadással fordultam Szilvihez. Minden alkalommal tapintatos figyelemmel, megkérdőjelezhetetlen szakértelemmel, kíméletesen, de magabiztosan vezetett belső ösvényeim összekuszálódott szálai kibogozásában. Végig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, mégis megerősített abban is, hogy képes vagyok elboldogulni a nehézségeimmel, én vagyok az, akiben ott a megoldás. Tiszta szívből ajánlom!”

Emmi: “Ejha! Ez a Szilvi tud valamit!”

Gyöngyi: “Hálás vagyok Szilvinek azért, ahogy fenntartások  nélkül segít bárkinek aki hozzá fordul . Bárkinek jó szívvel ajánlom, hogy forduljon Szilvihez, ha egy igazi szívből, lélekkel segítőt keres.”

Teca: “Életem egyik nagy napja volt! Hát azt míg élek nem felejtem el!”

Amennyiben szeretnéd, hogy neked is a legjobb tudásom és képességeim szerint segítsek új mederbe terelni az Életed, akkor kérj időpontot egy INGYENES, 30 perces konzultációra az info@nemethszilvia.hu e-mailre írva, vagy kérj visszahívást a +36 20 35 888 72 számon!

Várlak szeretettel!

Szilvi