Spirituális mélycoaching az Életfeladat megtalálásáért

Az Életfeladat beteljesítése a kiteljesedett földi lét egy fontos kulcseleme. Egyben közös vonás is minden emberben, hiszen szinte valamennyien feltettük már magunknak a kérdést életünk során legalább egyszer: “Vajon mi lehet a létezésünk oka, életünk értelme?”

Megtalálni és végrehajtani azt az egyedi küldetést, amiért a Földre születtünk, a legnagyobb boldogság forrása. Akinek sikerül rálépnie az útra, annak hamarosan pályára áll az Élete, és idővel minden a helyére kerül benne.

 

Életfeladat új pályára állítva
Kép forrása: Pixabay

A ”Léted Lényege” spirituális mélycoaching azoknak szól, akik nem csupán karriert szeretnének váltani, hanem Életfeladatukat, Lélekküldetésüket keresik.

Neked szól a mentorprogram, ha:

  • már érzed a szíved hívását, de nem tudod, hol keresd az utad.
  • már tettél néhány lépést, próbálkoztál néhány dologgal, de minden kudarcba fulladt.
  • a sikertelenség hatására már-már feladnád, de az az erő, amely belül hajt, valamiért hozzám vezetett.

IKIGAI, az élet értelme

Ez a különleges mentorprogram során nem csupán a japánok által IKIGAI-nak nevezett küldetésed, életfeladatod egyes elemeit nézzük meg (azt, hogy miben vagy jó, mit szeretsz csinálni, mire van szüksége a világnak és mi az, amiért meg is fizetnek). Ha ilyen egyszerű lenne, neked sem telne egy óránál többe, hogy megtaláld a saját Ikigaid. Ha egyedül mégsem menne, akkor egy baráttal vagy egy „hagyományos” coach-csal is megpróbálnád, és sokkal több dolgot érnél el, mint egyedül. Azonban amit én tudok adni neked, az ennél sokkal több.

A mentorprogram során végigmegyünk ezeken a lépéseken is, és a szükséges helyeken mélyítjük a kérdéseket, DE arra is mélységeiben nézünk rá, hogy MI AKADÁLYOZ abban, hogy megtaláld a Lelked útját, és bátran el merj indulni rajta.

Lépések az Életfeladat felé
Kép forrása: Pixabay

Az egyes üléseken hagyományos coaching módszerekkel kezdjük a munkát, az ülés végén azonban mediTációban behívjuk azokat a támogató energiákat, amelyek segítik feltárni és gyógyítani a mélyben rejlő sebeket, amelyek miatt nem merted felvállalni a feladatodat, vagy tudat alatt blokkoltad a képességeidet.

Igen, ezekben a meditációkban az ezéletbeli blokkokon túl nagyon sok esetben előző életek traumáihoz nyúlunk vissza, és tisztítjuk őket annak érdekében, hogy visszahúzó erejük többé ne hasson a jövődre!

A hagyományos coaching folyamat mellett mély oldásokra, energetikai tisztításra és nagyfokú lelki emelkedésre számíthatsz.

Ha érdekel a saját utam az IKIGAIM felé, mielőtt döntenél, akkor a LINKRE kattintva el tudod olvasni.

Ha bővebb információt szeretnél a „Léted Lényege” mentorprogramról, akkor nézz körül a COACHING és a Hogyan dolgozom coach-ként? oldalakon! Ha pedig maradt kérdésed, vagy szeretnéd igénybe venni a kb. 30 perces, ingyenes “nulladik” alkalmat, akkor írj az info@nemethszilvia.hu címre!

Gyere, és adjunk új irányt a jövődnek! Várlak szeretettel!

Szilvi