Egy égen-földön járó csodaautó Tündérországba repíti a gyerekeket, hogy a rá leselkedő veszélytől megmenthessék Fantáziaföldnek ezt a szegletét.

 

Tündérmese 5-10 éves gyerekeknek.

 

Fity-fity Bátya, a lehetetlent nem ismerő ezermester garázsában mindig történik valami varázslatos dolog. Itt születik meg Lótusz, a mindent járó csodajármű, és Kronosz Úr, az idők ura. Csütörtökönként pedig ide jár egy csapatnyi gyermek, hogy Fincsi Néne mennyei süteményei mellett tanuljanak az öreg feltalálótól.

Egy napon Tázi, az idős házaspár kócos kiskutyája felfedezi az átjárót Fantáziaföldre. Ezzel új kalandok veszik kezdetüket, melynek során a gyerekek minden leleményességüket latba vetve megmentik Tündérsziget lakóit a leigázástól. Hogy a végén minden jóra fordul-e? Ez csak természetes! Csakúgy, mint a jutalom, ami nem maradhat el.

A mesekönyv a Fehérlófia Waldorf Iskola Mesekuckójában született. A közreműködő gyerekek ihlették a karaktereket, és ötleteikkel medret adtak a történet folyásának.

A fejezetek hosszúsága egy-egy hosszabb esti mesének tökéletesen megfelel. A mesét jelenleg e-könyv formájában lehet megvásárolni. Rendeléssel kapcsolatos információk ITT.

Az e-könyv árának 1%-val a Magyar Waldorf Szövetséget,1%-ával a Meseközpont Alapítványt
10%-val pedig a nemesvámosi
Fehérlófia Waldorf Iskolát támogatod.

Ajánlott életkor: 5-10 év